gralem jak przenosza, zreszta nie lubie na ffa grac w tero bo zadko kiedy jest ogarniety team,a zazwyczaj wszyscy sie blokuja nawzajem.Cokolwiek bedzie zrobione i tak duzo sie nie zmieni jesli tero nie zacznie raszowac;- )
Klan: botland
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 16:49
ale może gdyby vtx i lnk czasem na d1 grali w T to byłoby inaczej?
Prawda jest taka, że PTB nie zastąpi admina.
Wchodzisz, obmyślasz, że raszujemy np. na B, kto się zatrzyma slay. 2-3 rundy, 2-3 graczy (wkurzonych slayem) mniej na serwerze i Terro raszuje
ale co bedzie inaczej? caly czas pisze o tym ze dwie osoby nic nie zmienia jak reszta tero stoi i sie patrzy w sciane zamiast raszowac gdy ct jeszcze sie nie ustawilo;- )
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 14 Wrz, 2008 16:56
qBert napisał/a:
Prawda jest taka, że PTB nie zastąpi admina.
Gram dzis inferno ct 3 tt 14 opar w tt, i co tu @ pomaga? Nic. (nie to zebym oczernial,ale czesto tak jest,ze nie reaguja admini na takie sytuacje)
Zwiększyć liczbę @. Np na niezgodzie jest ich około 25 i zawsze ktorys gra,wiec to skutkuje
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana