Aqq - dobry wybór
Potek - a Ty masz paraliż dłoni, że takie sensy wielgachne i jeszcze akceleracja? Btw - ustaw 1000hz Polling Rate (próbkowanie usb, teraz masz jakby 2ms opóźnienia, przy 1k masz 1ms).
Ale jakość wykonania leży i kwiczy, kumpel kupił sobie tak do sprawdzenia i... masakra, jak na niej grałem to miałem wrażenie, że mi sie w dłoni rozleci.
ja mam X-750 BF grubo ponad rok i nie narzekam, BF chyba sprawia wrażenie lepiej wykonanej bo nie ma tych świecących dodatków a'la chrom. Wymieniłem tylko ślizgacze po około 8 miesiącach.
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008 21:42
orion151 napisał/a:
ja mam X-750 BF grubo ponad rok i nie narzekam, BF chyba sprawia wrażenie lepiej wykonanej bo nie ma tych świecących dodatków a'la chrom. Wymieniłem tylko ślizgacze po około 8 miesiącach.
dokladnie bf jest baaaaaardzo solidna nic nie trzeszczy przy sciskaniu ani nie skrzypi nie sadze zeby byla gorsza od razera a tansza napewno. no ale gdyby mi sie zepsula to z ciekawosci wzial bym razera