takie male pytanko, z tego co wiem za jedno wykroczenie w postaci przeklenstwa(kuewa) przysluguje upomnienie(w moim przypadku nie musi byc) badz slay/kick,tak? od dawna tak to dzialalo.Okej dostalem bana na 5min choc w logach(nuke,godzina 19:48 w gore) szanowny Pan admin bydzi 1 tp Irys aka i.S.b chcial udowodnic tylko i wylacznie swoja wyzszosc i wladze w postaci admina bo to nie byla kara za przeklenstwo, ba, nawet nie sprowokowalem tylko potraktowalem to jako zart(choc po zabiciu 4 w rundzie otrzymalem komentarz przez mica"hoho powialo" cos w tym stylu i takze nie odpowiedzialem na to choc adminowi nie wypada prowokowac tylko swiecic przykladem? od dawna takie regulki tutaj czytam, ale luz).Wchodze sobie na luzie znow na serwer, NAWET SIE NIE ODEZWALEM(choc to zadkosc w moim przypadku, sami to wiecie) ale Pan SZanowny admin i.S.b mesko sie zapytal "i co, nie moge dac bana?" cos w tym stylu, odpowiedzialem bez zadnej spinki - co chciales pokazac i dodalem przy okazji ze jednak jest ziarno prawdy w naduzywaniu praw adminowskich w tych skargach na owego admina bo nawet nie napisalem posta w tych skargach tylko to olewalem.Spytalem czy za to tez dostane bana? z tego co wiem chyba nie daje sie banow za wlasne zdanie, ktore tym bardziej nie bylo obrazliwe tylko zwykla wlasna opinia i za to dostalem bana 120min.
nie pisz ze "admin ma zawsze racje" bo kazdy wie ze tak wcale nie jest i tym razem nie miales racji bo nie obrazilem Ciebie,a w tym przypadku nie miales powodu mi dac bana 120min tym bardziej ze nawet sie nie odezwalem po banie 5min.To nie chodzi o te 120min tylko o sam fakt ze naduzywasz tych praw admina.
i podkreslam, jakos reszta adminow daje ostrzezenie,slay,kick i w dodatku po 1 banie nie obrazilem nikogo ani nie prowokowalem tylko wyrazilem wlasna opinie po prowokacji.
Prosze o wyciagniecie logow, tym razem niczym tutaj nie zawinilem(glownie chodzi mi o bezpodstawny ban 120min)
Naginasz regulamin NAGMINNIE, więc o czym tu w ogóle mowa? Ile razy mogę Cię upominać "Lonek słowa, Lonek nie klnij, Lonek uspokój się" ? A Ty bezkarnie naginasz dalej. Sory, lubię Cię, ale bez przesady. Sam dobrze wiesz do czego jestem zdolny i sam dobrze wiesz, ile razy byś mógł wyrwać bana - nie robiłem tego. Ale wszystko ma swoje granice, a Ty znasz regulamin doskonale, bo grasz odkąd pamiętam, i nie dość, że klniesz i robisz wybrecht z ludzi, to jeszcze mi wpierasz, że w/g regulaminu, nie mogę Ci dać bana za jedno przekleństwo. Ja wiem co mogę, a czego nie. A mogłem dużo więcej w Twoim przypadku i sam o tym dobrze wiesz.
Dlatego, proszę o logi. A wyjdzie, że i tam mam rację, więc nie wiem co chciałeś zyskać tym postem.
Ban 120 nie był bezpodstawny - był za niepotrzebną dyskusję, którą uskuteczniałeś.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ostatnio zmieniony przez i.S.b Śro 24 Wrz, 2008 19:31, w całości zmieniany 1 raz
ja o tym wiem ze nie raz moglem dostac bana, mi nie chodzi o to przeklenstwo bo dostalem bana na te 5minut i milczalem,ale po co te pytania czy mozesz dac bana czy nie? dobrze wiem ze mozesz, dales mi bana na 120min choc nawet nie napisalem "TY GLUPKU JAK MOGLES MI DAC BANA 5MIN NA BYDZI!" tylko opinie swoja ktora opieram wlasnie na tym co sie przed chwila stalo bo jak wspomnialem olewalem te skargi ,a to dlatego ze nie raz przymykales oko na moje byłe wybryki.Oboje wiemy ze to nie bylo za to przeklenstwo: -)
Lonek, powtarzam, za darmo nic nie ma ... i się przyznaję, że w 80% to było DLA ZASADY, żebyś się ogarnął z tymi bluchami. Taka szklanka zimnej wody, bo coraz więcej ludzi się skarży na Ciebie o Twoje zachowanie. Przymykałem na Ciebie oko, odkąd mam @, sam dobrze o tym wiesz. Ale wszystko ma swoje granice
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
bamc,nie czepiaj sie stolicy: D(widzialem przed zmiana!) to ze masz shure nie znaczy ze jestes cool bo tez kiedys bede miec!
i nie spinam sie bo co jak co ale nikt mi nie powie ze skladam skargi na adminow o kazdy ban czy tam kick, tym razem niczym nie zawinilem procz przeklenstwo za ktore dostawalem upomnienie ,a czesciej slay/kick, o to mi chodzi.
Wysłany: Czw 25 Wrz, 2008 06:48
małe 3 grosze - osoby, które grają spooooroooo czasu na serwerze i to nie tyczy się akurat tej sytuacji wg mnie nie powinny mieć upomnień... bo analogicznie - w sumie przy każdym przekroczeniu prędkości powinienem dostać upomnienie a nie mandat, a ewentualne moje tłumaczenie, że ktoś mnie na drodze zdenerwował raczej nie interesuje "pana władzę" .... takie porównanko, żeby istota była zrozumiała (wiem ze cs to nie real life ale jak inaczej do ując, żeby dłuuuuugoooo grający w końcu to pojeli)
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
masz racje opar,Lonek grasz już na serwerze tyle czasu wiec powinienes wiedziec jak sie zachowac tym bardziej ze tak dlugo jestes na forum i kazdy Ciebie zna...nie chce sie wtracac miedzy wasze sprawy ale myśląc ze za jedno przeklenstwo nalezy sie upomnienie w danej chwili jest lekko przesadzone...
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Czw 25 Wrz, 2008 16:32, w całości zmieniany 1 raz
eh, tyle razy juz to napisalem ze myslalem ze kazdy ogarnal ocb mi, tylko wspomnialem o tym upomnieniu ,a jeszcze lepiej, podkreslilem ze nie musi mi przyslugiwac takowe upomnienie - kazdy wie dlaczego.Podkreslalem to juz kilka razy ze glownie chodzi mi o bana 120minut za to ze wyrazilem swoja opinie nt. skarg na Irysa.