mam praktyki ze znajomym który własinie ma tego iPhona.
wizualnie i estetycznie bajer, fajna zabawka, ale ani mi go nie wykrywa przez Bluetooth-a ani nie moze mi nic wysłac, ani ja jemu ... zabawka dla dzieci bogatych ludzi. Bo ceni sie ten model.
Nawet przez Wi-fi ciężko znaleźć sieć która ja mam z pełnym zasięgiem.
Nie wiem co z nim jest nie tak .... w sumie to prawie wszystko.
A iPhonie bluetooth służy jedynie do komunikacji ze słuchawkami bluetooth, pewnie jeszcze tylko z wybranymi modelami , za te pieniądze bardziej opłaca się kupić jakiś palmofon z WM na pokładzie, no HTC Diamond, czy nawet starsze modele takie jak Arthemis, Raphael jak dla mnie są dużo bardziej funkcjonalne. Oprogramowania na tą platformę jest od groma, każdy znajdzie to czego szuka.
Jak ktoś waha się nad zakupem jakiegoś palmtopa, palmofonu to śmiało walić na PW chętnie pomogę
fakt że jak się nie skrakuje to nie ma sensu go kupować
jakoś nie słyszałem o zepsutym jeszcze
Wymiana akumulatorka jest prosta, jak sie wie gdzie nacisnąć.
blak mms czy kłopoty z bt załatwiają aplikacje dostępne po skrakowaniu. Możesz sobie wtedy wyciągać w wkładac różne sim'y w czasie pracy i po kolei z nich dzwonić.