a ja poproszę filmik od justa jak pali swoje prawo jezdy nieuk jeden
Ps. Wracając do pierwotnego tematu - dzisiaj cały dzień jeździłem po Warszawie i jestem chory. Zwężenie, a kolesie na prawym na włos jeden za drugim żeby czasem ktoś z lewego (kończącego się) się nie wkleił na prawy. Prostactwo i chamstwo jest ogromne na Polskich drogach!
Wysłany: Czw 02 Paź, 2008 18:13
Moras napisał/a:
Jazda prawym pasem co przypomina bardziej tor bobslejowy niz droge w naszym kraju, mija sie z celem.
Moras nie znasz się chyba bo to są nowoczesne drogi, jak wpadasz w koleinę to jedziesz do celu bez problemu i wiesz, że nie wypadniesz z trasy ręce za głowę i go go go
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Jazda prawym pasem co przypomina bardziej tor bobslejowy niz droge w naszym kraju, mija sie z celem.
Moras nie znasz się chyba bo to są nowoczesne drogi, jak wpadasz w koleinę to jedziesz do celu bez problemu i wiesz, że nie wypadniesz z trasy ręce za głowę i go go go
trudno sie utrzymac w tym torze przy 210 na liczniku
u mnie ta sama paranoja - najszybszy pas ruchu to prawy, bo wszyscy się uważają za dźolero bo mają auto to już są Pany, a chamy jeżdżą prawym .... albo np będą skręcać za 400 kilometrów w lewo więc już jadą lewym, i do tego 2km/h żeby czasem nie przejechać.
Co ja robie? czytaj wyżej
Ogólnie muszę sobie kupić to samo co mój kolega na uspokojenie - taką piłeczkę do ściskania podczas jazdy bo naprawdę jestem nerwowy
jadac z wilanowa d konstancina, jezdnia tuz przed k-j zweza sie z 2 pasow do jednego. kierowcy stoja kilkaset metrow na prawym pasie, lewy zostawiajac wolny. w tym miescu gdzie jest zwezka ciagle sa wypadki i kolizje gdyz ci z prawego pasa wymuszaja pierwszenstwo probujac wepchnac sie na pas. przez nerwowe hamowania, korek porusza sie 2-3 razy wolniej, niz gdy ktos blokuje na rowno pas po prawej. dlatego moim zdaniem takie lansowanie zamka jest z dupy wziete.
Wysłany: Pią 03 Paź, 2008 16:32
Moras napisał/a:
opar napisał/a:
Moras napisał/a:
trudno sie utrzymac w tym torze przy 210 na liczniku
chciałbym zwrócić uwagę, iż w Polsce nie ma dróg gdzie można osiągać takie prędkości... moras pirat drogowy
hehehe WEGier - ładny kolor tej tapicerki
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...