Zaczeły mi wyskakiwac błwedy windy (win XP) od jakeigos zcasu, krtyczne, systemu etc, wiec prosta rada format c: bo z 3 lata nie mailem rpzeisntalowywanego systemu... a teraz to komedia, nie moge zainstalowac Windy. W instalatorze wyskakująmi blędy i zamyka inslatacje. Próbowalem kilku systemów, tzn kilku WIN XP ale nic, to samo, jakis critical i blue screen, moze ktos mialtaki problem ?
Juz teraz nie powiem jakie błedy, ale tutaj przy instalacji systemu zaraz po skopiowaniu plików wyskakuję b-s z informacjąże instalator musi byc zamkniety aby nie uszkodzić systemu?! ( przeciez go nie ma) ..
[ Dodano: Sob 11 Paź, 2008 11:13 ]
/aha i grafika nie chce się "budzić" dopólki sie nie rogrzeje sie będzie 'pii' i nie wlaczy sie monitor, stawia mze to cos z główną ale cholera wie;(
tzn prąd jest, wentylatory się kręcą ale nie budzi monitora ..
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Sob 11 Paź, 2008 11:34
ja też tak kiedyś miałem kupiłem nowy PC i już nie ma problemu
a tak serio na brata kompie było to samo wymienił płytę główną i po problemie, zobacz czy wszystko masz włożone dobrze(tzn. czy nie poluzował się np jakiś kabel) kartę graficzną, ram, dysk, procek :p
Ostatnio zmieniony przez x0x Sob 11 Paź, 2008 11:35, w całości zmieniany 2 razy
Daj domyslne ustawienia biosu, moze cos pomoze. Pozycz od jakeigos kumpla pamiec operacyjna i sprobuj, bo mozliwe ze Ci sie wysypala, jak masz takie blue screeny.
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.