Hmm.. nie liczac tego ze moja kobita wyznaje zasade "teraz! juz! natychmiast!" co do mojego przebywania przy niej to ja takich problemow nie mam ^^ z moja kobieta wyzwolona
Kochanie, dla zasady nie całuję w usta kiedy śmierdzę wódką.Teraz, już, natychmiast dotyczy sytuacji, w których:kończą się fajki, a ktoś musi po nie iść albo...sam wiesz kiedy W każdym razie nie zmuszam Cię do przebywania ze mną- sam zawsze przyjeżdżasz.Wystarczy tylko, że ładnie poproszę...
Kochanie, dla zasady nie całuję w usta kiedy śmierdzę wódką.Teraz, już, natychmiast dotyczy sytuacji, w których:kończą się fajki, a ktoś musi po nie iść albo...sam wiesz kiedy W każdym razie nie zmuszam Cię do przebywania ze mną- sam zawsze przyjeżdżasz.Wystarczy tylko, że ładnie poproszę...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 12:13
jak idziesz gdzies do clubu i kobieta chce isc z toba nigdby nie odpowiadaj "na chj mi drewno w lesie" bo sie obrazi
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana