Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 20:01 o ry gi nał
wczoraj w moje lapy wpadl nowy album Jamal - Urban Discotheque(calkiem przypadkiem prosto z torrenta) i ogolnie positiva style. bardziej dancehall'owo niz reggae'owo ale daje rade. hmm, skad ten temat pomyslicie. siedzie sobie slucham enjoy'uje sie az tu nagle boom --> http://szumii91.wrzuta.pl/audio/3elTNOAfLR/ kawalek fajny ale... posluchajcie sami. sorry ale moje zdanie jest takie. nie stac mnie na ory gi nał, wiem ze sciaganie piratow to tak jak by okradac, ale ile wy macie oryginalnych albumow swoich ulubionych wykonawcow?
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 15 Lis, 2008 20:07
5 albumow mam z 67 wiec pupa
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
a teraz mi sie tlumacz. szpan czy szacun dla jamala?
yyy szpan niby komu miałbym tym imponować ? poprostu od jakiegoś czasu kupuje dobre polskie płyty bo ... czuje jakąś zajawke w kolekcjonowaniu czegoś takiego. Może to dziwne ale tak mam To co napisałem było w forme żartu, nie interesuje mnie to zbytnio czy ktoś kupuje oryginały czy ściąga "pliki" z neta (czyt. kupuje w rapidshopie ), ja staram sie kupować chociaż gdybym kupował wszystko to bym nie miał na chleb
_________________ - Jakie założenie masz??
- Proste Walczyć i wygywać
Ostatnio mam wiecej hajsu , i przymierzam sie do zakupu drugiego "oryginala" . Dlaczego to robie ? Przede wszystkim z szacunku dla autora , i troche mi wstyd ze mam ~3 giga muzy ktora slucham , a oryginalnych plyt ... jedna , przynajmniej na razie
A z drugiej strony ... ostatnio kupilem Wiedzmina 99 zeta w plecy i po czasie wiem ze nie bylo warto