oj Kynker Kynker ... zobaczysz pijaku że nic Ci nie jest .... człowiek co pije jak ruski, wielki jak dąb i śmierdzi jak czeczen - nie może być chory ... tacy jak ty są nieśmiertelni pewnie chwilowa niedyspozycja, popijesz tranu i za pół roku będziemy się z tego śmiali na serwie popijając wódę kolorową
zobaczysz że słowa wujka Marcina się zawsze spełniają
Kanker, 13lat temu tez to przezywalem, diagnoza: nowotwor. Lekarze dawali mi 20-30% szans na przezycie. Ale jak widac sie udalo, nawrotow nie bylo (odpukac w niemalowane). Mam nadzieje, ze u Ciebie tez wszystko sie dobrze potoczy. Powodzenia i wracaj szybko.
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 12 Paź, 2008 13:28
najlepsze remedium na wszelakie dolegliwości-zapić. Szybkiego powrotu do zdrowia i gry, bo nikt mnie juz na bydzi zabić nie może. GL
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: vel bleeeh
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008 21:36
Powodzenia Robercie Rath, nic nigdy nie jest nam z gory przeznaczone bo przeznaczenie mozna kształtować.
Delt4
_________________ DFI BloodIron, CD2 E6550@505x7 3550Mhz, 2GB A-Data extreme, Gainward GF8800GTS, Prodigy 7.1HiFi, Benq 1650, 2x250GB, DeathVader, corepad magna, Sennheiser HD 205
Nie tup nie blokuj nie graj na ex 0.1 i na rate-ach z d*
o kurde kanker dopiero to przeczytalem i sie troche załamałem minal juz ponad miesiac od twojego pozegnania wiec mam nadzieje, że teraz idzie juz ku lepszemu. trzymaj sie chłopie!