Jednocześnie proszę o logi, gdyż na demie ,które nagrałem nie będzie widać wielu rzeczy. Oczywiście jak się wam chce wyciągać
Pozdrawiam
Do Adaxa (niżej) No właśnie na kromkę to chyba logi by trzeba, ale w sumie takie straszne to nie było, tzn na bana na pewno zasłużył,ale nie na to zeby tracic czas na wyciaganie logow, wiec mozna podarowac, no chyba ze komus sie bedzie bardzo nudzic.
U niego padaly wyswiska takie dziecinne "szefowe" bym powiedzial, tzn ty bocie, japa itp
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 25 Lis, 2008 12:00, w całości zmieniany 3 razy
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 25 Lis, 2008 12:02
adaxdk napisał/a:
madnes chociaz ze wjzad mial to nie klną tak duzo jak suterek
Mimo tego nadal będę się upierał przy tym,że osoby obrażające czyjąś rodzinę zasługują na wyższą karę,nawet jeżeli (tak jak w tym przypadku) są mniej wulgarne.
Nie potrzebnie w sumie Ci Adax gitarę zawracałem, bo zbyt uprzejmy jesteś, Wegier by rozpatrzył, strzelił w pysk permem i tyle by było
A i dobra robota ,jeżeli chodzi o pracę Adaxa bo parę minut po napisaniu tematu,zwróciłem mu uwagę ,że oni jeszcze grają, na co on ogarnął szybko demo i zdążył jeszcze ich złapać.
GJ and thank you very much for your hard work
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Wto 25 Lis, 2008 12:06, w całości zmieniany 2 razy