Jeden sprzet lepszy drugi gorszy a mianowicie kupili rodzice laptopa we wrzesniu i do tej pory nie mam zadnych problemow no jedynie bateria wydaje mi sie ze powinna dluzej trzmac bo trzyma tylko 5 min ... a ja kupilam sobie mp4 i dupa poszla do zwrotu bo byla trefna ...;/
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Kilka Pendrive'ow i kart pamieci kupilem W MM i dobrze chodza, jedynie jak TV kupowalem to trafilem na jakis felerny model, ktory wylaczal sie sam kiedy chcial Wiec zalezy to od szczescia, raz trafisz na dobry, innym razem szykuj sie na reklamacje.
sprzęt jak sprzęt zawsze się trafi jakiś trefny. Laptopy np. HP są wszędzie takie same czyli jak nie znajdziesz nigdzie taniej to bierz tam . Posprawdzaj na ceneo, nokaut może się trafi gdzieś taniej.
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
Klan: oglądam w TV
Dodatkowy Nick: DzejmsBlond
Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 23:32
potek napisał/a:
sprzęt jak sprzęt zawsze się trafi jakiś trefny. Laptopy np. HP są wszędzie takie same czyli jak nie znajdziesz nigdzie taniej to bierz tam . Posprawdzaj na ceneo, nokaut może się trafi gdzieś taniej.
Dokładnie!
Ja w ostatnich dwóch miesiącach tak kupiłem dwa Samsungi w MM:
Najpierw ten za 2000 zł
A ostatnio tego za 2600zł.
Oba chyba w najlepszym stosunku cena/jakość.
Oba na nowych prockach serii P, bardzo ciche i nie grzejące sie jak ostatni HP dv5 Normalnie grzalka.