Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 13 Gru, 2008 18:24
bamc napisał/a:
mnie nawet pod uwage nie brali bo jednak moje OT mają ukrytą głęboką myśl!
Ciebie nikt pod uwage nie bral bo jestes mniejszy od pumy
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Rolas Nie wiem czy zauwazyles ale jak narazie nic nie OT wiec skoncz juz te swoje czerstwe gadki bo to sie zaczyna robic nudne
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Klan: botland
Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 13:45
Puma napisał/a:
Rolas Nie wiem czy zauwazyles ale jak narazie nic nie OT wiec skoncz juz te swoje czerstwe gadki bo to sie zaczyna robic nudne
szczerze powiem że mam takie samo zdanie... Akurat Puma nie offtopuje najwięcej, to że za sobą możecie nie przepadać to mi wisi, ale faktycznie już nudne to gadanie o OT pumy...
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 15:10
Moze i faktycznie przesadzam, szukam dziury w calym bo cie nie lubie. dobra koncze sorry
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana