Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 17 Gru, 2008 18:06
servery publiczne (polskie bo na niemieckich ponoc tego nie ma ) nie moga sie polaczyc z serverami VAC przez co nasze konta nie sa przez nich zweryfikowane i nas wywala
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Śro 17 Gru, 2008 18:14 Re: Wywala z serwera
siatkarz napisał/a:
co chwile wywala z serwa z takim bledem: error verifying STEAM udes ID ticket.... ocb?
Potwierdzam i pytam czy da sie to jakos naprawic na swieta bo w koncu mamy wolne i milo by pograc na b1
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
po 1 dzisiaj ten blad mial kazdy grajacy na serwie, wiec mass disconnect po paru minutach
po 2 zostalo zgloszone juz dawno
po 3 byl zrobiony restart serwera
po 4 po restarcie zdaje sie, ze juz problemu nie ma
po 5 siatkarz to lol
po 6 moze clozet?
mnie wczoraj nie wywalalo, jako jeden z nielicznym moglem grac, a dzis ten problem wystepuje rowniez u mnie. Przedmowcy maja racje, error dotyczy tylko bydzi.
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...