Pewnie każdy z was stał w perfumerii wąchając setki testerów i nie wiedziąc w końcu co mu się podoba. Zachęcam do pisania jakich perfum używacie, jakie się wam podobają etc.
odradzam puma jamica bardzo nietrwały zapach, chyba że ktoś chce perfumy na 10min.
dziś zamówiłem Carolina Herrera 212 ( http://www.ceneo.pl/82278 ) jak dojdzie to opisze napisze co do trwałości, bo go kiedyś wąchałem i bardzo ciekawy zapach.
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
#cs.telsten.com @ QuakeNet
Ostatnio zmieniony przez potek Czw 18 Gru, 2008 23:03, w całości zmieniany 2 razy
JA dzis dostalam Jean Paul madame super podobaja mi sie trwaly zapach slodkie polecammm !
a moje ulubione to : Naomi Campbell Cat Deluxe
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 07:58
Pieprzowy zapach - kilka lat temu używałem i podoba mi się do dziś - cacharel pour l homme
Też cacharel, ogólnie dobry zapach, jak dla mnie pół słodki może być Klasyka - Kenzo - polecam dobry stary zapach
Kenzo Air - niesłodki i inny, nie każdemu będzie się podobał....
I kolejny
słodki inaczej
nie polecam:
Ninia Rici - Memoire d Homme.
Versace - blue jeans.
Givenchy - nie wiem jak się nazywa ale butelka jest w barwy zebry - słodko, że szok.
mam nadzieję, że nikt nie chce mi sprawić pod choinke perfumu,bo chyba oszaleje
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Azzaro Chrome - świeży, energiczny zapach - wykorzystuje go na wyjścia lub inne spotkania na luzie
Zegna Extreme - używam do spotkań z klientami, targów i ogólnie "do pracy" ... tak zwany przeze mnie "zapach garniturowy" .... właśnie tydzień temu zamieniłem go na perfumy ped-alskich D&G the one ... trochę się wahałem że będę używał zapachu co stworzyło dwóch spedalonych neaplesów .... ale ładny - trochę za słodki ale potrzebowałem coś zmienić.
Ostatnio zmieniony przez WEGier Pią 19 Gru, 2008 09:20, w całości zmieniany 1 raz