Witam,
ok 20min temu dostałem bana na 5min ZA DARMO.
WIEM, że to był KOJOT, gdy ponownie wszedłem na serv i zapytałem za co ban, dostałem odpowiedź, że on tego bana nie dał...tylko jego mandarynka spadająca na klawę... jak dla
mnie jest to grubymi nićmi szyte i nie wierzę w jego ściemy...
Proszę o wyciągnięcie konsekwencji z używania amx'a na adminach, bo KOJOT doskonale wiedział, pod jakim nickiem grałem i to jeszcze tym nickiem, pod którym mam @ więc niech teraz nie wkręca, że to przypadek
Świadkowie z @ -> Uczulony, więcej nie pamiętam.
No Panowie, DO DZIEŁA Szybciutko, logi, logi, logi, mapa orlig (czy jak to się piszę-w każdym razie wiadomo, o którą chodzi).
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
IrYs, zasadnicze pytanie: Czy nick kojot, napisane byl przez duze K? Jesli tak, to CZACHULEC NA FEJKU POWROCIL Bojta sie Boga,wielki pro powraca i poraz kolejny ZAWLADNIE SERWEREM AAAAAAAAAAAAAA <panika>
_________________ Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach...
IrYs, zasadnicze pytanie: Czy nick kojot, napisane byl przez duze K? Jesli tak, to CZACHULEC NA FEJKU POWROCIL Bojta sie Boga,wielki pro powraca i poraz kolejny ZAWLADNIE SERWEREM AAAAAAAAAAAAAA <panika>
Napisałem z dużych literek, żeby nick tego obłudnego admina się rzucał bardziej w oczy
Zabrać mu flagi Zabrać mu adma Zabrać mu MANDARYNKI Bo pobanuje Nas wszystkich
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
Ale to naprawde byla obrana do polowy Mandarynka , bardzo slodka i swiateczna!!! Polozylem ja szybko na biurko .. stamtad sie perfida pokulala na klawiature wjechala na F5 potem "cyferke machnela" znowu perfidnie i na pewno zamierzenie! i Irysek wylapal bana a ja trzymalem sie podlogi ze smiechu! to wszystko przez Mandaryne!
Podejrzany.
Rekonstrukcja zdarzen!.
1.
2.
3.
4.
Swiadkini zdarzenia!
Ostatnio zmieniony przez koJOt Sob 27 Gru, 2008 21:27, w całości zmieniany 1 raz