Klan: Klaco?
Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 18:50
Nuty zapachowe: Zapach MEXX Fly High MAN rozpoczyna się aromatyczną bazylią, która stanowi fundament dla soczystej czarnej porzeczki i mandarynki. Serce bije w męskim rytmie. Cierpki szafran flirtuje z odurzającym geranium, podczas gdy wodne kwiaty dodają sercu skrzydeł... Euforyczne drzewne akordy, unoszone przez zmysłowy heliotrop, wzbijają się do nieba, co sprawia, że MEXX Fly High MAN to fascynujące aromatyczne doświadczenie zapachowe..
jak to czytam to mi sie slabo robi ... ale chyba cos sobie wybiore z waszej listy i sobie kupie pod choinke
Nuty zapachowe: Zapach MEXX Fly High MAN rozpoczyna się aromatyczną bazylią, która stanowi fundament dla soczystej czarnej porzeczki i mandarynki. Serce bije w męskim rytmie. Cierpki szafran flirtuje z odurzającym geranium, podczas gdy wodne kwiaty dodają sercu skrzydeł... Euforyczne drzewne akordy, unoszone przez zmysłowy heliotrop, wzbijają się do nieba, co sprawia, że MEXX Fly High MAN to fascynujące aromatyczne doświadczenie zapachowe..
weź nie pij tyle coli z biedronki martwie sie o Ciebie
lacoste czerwona - za słodki, moim zdaniem
dolce & gabanna blue water - fajny delikatny i przyjemny i trwały
HUGO BOSS BALDESSARINI AMBRE - ostatnio przypadł mi do gustu... i nie tylko mi
podoba mi sie aqua di roma laura biagiotti
ckin2u - nie przemówił do mnie
a zamiast dezodorantu puma flowing bo krótko trzyma cena robi swoje
ok dziś przyszła paczka z Carolina Herrerą 212 men ;P. Bardzo fajne perfumy jak się rozwiną po paru min (na początku nie robią wrażenia), długo czuć zapach rano się psikałem a jeszcze czuć. Wiele osób dziś sie mnie spytało co to za perfumy , siostra powiedziała że już wie co kupi chłopakowi na urodziny. Jak narazie mój nr.1 davidoff game odchodzi w lamusa . Cena w miare przyzwoita 160zł za 100ml zaplaciłem.
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.
#cs.telsten.com @ QuakeNet
Ostatnio zmieniony przez potek Wto 30 Gru, 2008 21:52, w całości zmieniany 1 raz