Tyle ze Ty masz rezerwacje slota z racji @, a mi jakos nie chce tak wejsc z autojoin'a, zawsze wyskakuje ze slot jest zarezerwowany. Prosilbym gromowladnych o jakies wyjasnienie.
Cudem flagi 'b'. Rezerwowe sloty dla graczy mozna policzyc na palcach jeden reki, z czego uzywane sa maksymalnie 2 co jest optymalne dla innych graczy. Nim gromy pytan czemu padna, odpowiem prywata Znam Ele juz pare lat, wiem ze lubi grac CSa, a ze ja ledwo co korzystam ze slota (zeby nie powiedziec wcale) odstapilem go jej. Jesli komus to nie pasuje, prosze pisac do Solida, a ja mu moge oddac spowrotem pod opieke serwer, w tym zarzadzanie adminami i slotami. EOT z mojej strony.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.