Wysłany: Czw 08 Sty, 2009 20:22
Cos jest nie tak. Przed chwila wpisalem:
wersje bez scian, polaczylo i wyszlo wers***cenzura***ezscian. Dal ewpnosci wpisalem wersje-bez-scian, polaczylo i wyszlo tak jak wyzej.
_________________ Pozdrawiam, Bo$s
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
no to wyglada na wstawienie kilku podzielonych slow, dla osob ktore omijaja antybluzgator..
ale w praktyce sporo bedzie takich przypadkow jak ten powyzej, wiec raczej zaszkodzi niz pomoze imo
Czemu antybluzg jest wyłączony? Wiem, że zabierało kase za ww przykłady, ale z tego co czytałem to jakby zostały dodane wyjątki to wszystko by było w porządku, a ludzie by mniej bluzgali.
Czemu antybluzg jest wyłączony? Wiem, że zabierało kase za ww przykłady, ale z tego co czytałem to jakby zostały dodane wyjątki to wszystko by było w porządku, a ludzie by mniej bluzgali.
zeby pingi poprawic bo byly wylaczane najbardziej obciazajace serwer pluginy!