ale nasz uprzedzili ja tylko powiem, że wsrod h@ trwa już dyskusja o wprowadzenie CD i została podjęta decyzja, że wstawiamy CD, to tylko kwestia czasu, podejżewam, że na przyszły weekend tak więc juz zasysac CD clienta
Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh
Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh
no mam ale jakos nie lapie tego czegos :| nie umiem sie tym obslugiwac.. za duzo tam roznych rzeczy i sie gubie
gratuluje adminom podjecia slusznej decyzji z tego co wiem wyszkalem w necie to na serverach VAC mozna z cziatami grac no problem mozemy zrobic testy zalozy sie na 10 min haslo na server najpierw sie wlaczy z VAC a potem z CD zobaczymym ktore lepsze ...
powiem Wam jedno ... wiary będzie mniej ... nie chodzi o to że będzie mniej czitów grało tylko wiekszość publicow stoi na VACku a co za tym idzie ... nie będzie się chciało dla ludzi wyłazić / włazić ... włączać / wyłaczać ... grałem na serku kiedyś już tam i jak tylkoweszło C-D to serek stał całymi dniami pusty aż do samego wieczora kiedy wszyscy znajomi się zebrali ... dali VACka i serek odrzył ...
_________________ nie ma ludzi postrzelonych ... są tylko źle trafieni