Mysle ze problemu nie bedzie z kodem, tylko u mnie gorzej z htmlkiem
Obciazenie... hm chyba tylko przy wywolaniu komendy. Co do PTB to zobacze co da sie zrobic, aktualnie pracuje nad projektem m. in. z nim zwiazanym.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Htmla moge zrobic tylko bym musial wiedziec jak to dziala ;F pozatym ten plugin wiaze sie z koniecznoscia robienia screenow od nowa bo te co sa to sa za duze ;/
Htmla moge zrobic tylko bym musial wiedziec jak to dziala ;F pozatym ten plugin wiaze sie z koniecznoscia robienia screenow od nowa bo te co sa to sa za duze ;/
Masz photoshopa? Masz. Masz tam takie coś jak 'akcje'? Masz. To czego ty tu pierniczysz ;D
Ty nowik najpierw sie poprawnego xhtml'a naucz, bo jak patrze na twoje kodowanie to mi sie tak dziwnie robi
Masz photoshopa? Masz. Masz tam takie coś jak 'akcje'? Masz. To czego ty tu pierniczysz ;D
Ty nowik najpierw sie poprawnego xhtml'a naucz, bo jak patrze na twoje kodowanie to mi sie tak dziwnie robi
a screeny to kto zrobi ? bo ja ich nie mam ;F pozatym kazda strefei tak trzeba zaznaczac nie ? to te akcje to mi sie tylko do napisu i pomniejszania przydadza ;F a co do qBerta to mozna pomniejszyc ale jest tam napis www.cs.telsten.com i moze on glupio wygladac :F ;/
Klan: botland
Wysłany: Pią 01 Wrz, 2006 16:08
szczerze nie wiem w czym problem. a napis moze zostac. ja widzialem rowniez serwer gdzie po wpisaniu /strefy wyskakuje okno z nimi. i to byly niema identyczne screeny jakie my mamy tylko ze male... ja bym pomniejszyl to co juz jest, zwyczajnie, na hama i wrzucil na serwer. ale ja jestem moze tempak w te klocki i sie nie znam...
tak czy siak najpierw trzeba plugin dorwac czy co to tam jest ;D
Nie znam się na tym, ale co to za filozofia dać skryptowe okno po wypowiedzi w sayu? Choćby przedytować i wywalić 3/4 z pluginu o /top15 czy jakoś tak ^^