Klan: botland
Wysłany: Pią 12 Lis, 2010 10:14
Akira, twoja opowieść o przygodach z 5hv2 dowodzi tylko, że są słabej jakości Po Twojej i Morasa opinii na pewno bym się na nie zdecydował. Z resztą nie kupiłbym ŻĄDNYCH słuchawek z regulacją głośności na kablu! Miałem jedne i oczywiście się zepsuły. Skoro w modelach za większą kasę też się to przytrafia to tylko upewnia minie, że taki gadżet to nieporozumienie.
Aha. Co do Senników. Mam słaby model (HD202) ponad 3 lata. Grają cały czas jak nowe, nie ma z nimi kompletnie żadnych problemów. Mogły by być troszkę wygodniejsze... Ale może to moja bańka jest jakaś dziwna W każdym razie, co już raz tutaj gdzieś kiedyś pisałem. Rodzice dostali do kina domowego za darmo słuchawki Denona. Niby o wartości 300zł.
Posłuchałem jednych i drugich (Senniki kosztowały wtedy koło 100zł). Sennheisery biją na głowę Denona! Skoro słaby model gra tak dobrze, to tylko mogę sobie wyobrazić jak grają te co przedstawił Moras...