No to ogłaszam wszem i wobec, od jutra, tzn. 05.02.2005 na serwkach wprowadzamy Cheating-Death w wersji required, wymagana wersja klienta najnowsza do pobrania tutaj
no to w takim razie żegnam się bo niestety jak będzie CD nie będę mógł grać bo on mi wkólko wypisuje ze mam czita i ma racje ale co tam (jok3 oczywiście)
tak na serio to dobrze że będzie CD i przynajmniej nie bedzie trzeba tak namiętnie na spectcie siedzieć i demka nagrywać
JAK Nie bedzie trzeba?!
Jak ja gram to wszsycy mnie nagrywaja
te hedy z glocka, te hedy z noza itp. . . .
Niestety nie mam godnego przeciwnika no .... jest jeden [nie do pokonania] LAG lub PING się nazywa
Nie tylko do gówno C-D, ludzie wy myślicie (bez obrazy), wchodzisz na bydzie, za duży lag idizesz gdzieś indziej błąd Ci wypluwa no i co? Powiecie, że tylko na bydzi musicie grać, omg
Jak masz G wyszukiwarke o nazwie all seeing eye, to tam sobie w opcjach mozesz ustawic, ze cd ci sie wlacza do serwerow, na ktorych jest wymagany i zarazyem po grze sie wylacza, a jesli wchodzisz na serw, na ktorym nie potrzebny jest cd, to go nie wlacza-proste heh
no mam ale jakos nie lapie tego czegos :| nie umiem sie tym obslugiwac.. za duzo tam roznych rzeczy i sie gubie
Odezwij sie do mnie na gadacza, to Ci wytlumacze jak to zrobic