Moim zdaniem to dobry pomysł z CD. Zresztą jak ktoś czasem gra na bydzi cw to się już trochę przyzwyczaił. A przynajmniej teraz lącząc się do servera nie będzie ciągle ściągał "Security module" ...
piNwin^ i reszta, która jest przeciw bo trzeba włączać i wyłączać:
Przecież można otworzyć steamowe okieno z serverami w windowsie. I wtedy jak widzisz, że server ma CD to odpalasz i wchidzisz, a jeżeli nie ma CD to nie odpalasz (ew. wyłączasz ) i też wchodzisz. I wtedy jak chcesz zmienić server bo Ci laguje to wychodzisz z gry i dalej to co już pisałem ...
_________________ Zawsze ktoś pobiegnie w prawo...
Zainstalujcie sobie all-seeing eye (nie wiem czy w HLSW tez jest taka opcja ale moze byc). W opcjach podajecie scieżke do C-D.exe. Serwer wybieracie z tego programu. Mozna podzielic na kraj, dodać o ulubionych itp wiec robicie liste z ulubionymi. Właczacie funkcje zeby się C-D właczał jak serw wymaga a jak nie to nie. I teraz chodząc na serw cs-fusion to sie C-D właczy, rozłaczacie się wpisując quit i w tym momencie C-D sie automatycznie wyłacza. I znowu wybieracie serwer z listy ulubionych. Itd... nie ma sie co martwić o włączanie i wyłaczanie.
_________________ Gość Przeczytaj poniższy regulamin
Gość Po 1 To ja jestem mastą cs'a
Gość Po 2 To jak nie jestem to lookaj ptk1
Gość Po 3 Uwazaj jestem za toba i trzymam nóz
Gość Po 4 Jak juz przeczytales ten regulamin to wróc do ptk 1