Imie - Jachu // Tak wiem starzy mnie skrzywdzili
Nick - nappy
Klan - [TB] - Team Bydgoszcz
E-mail - nappy-byd@o2.pl
GG - 2709002
Wiek - 15
Steam ID - STEAM_0:1:6238247
ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... : na 83.238.7.102:27015 Team Bydgoszcz Server
Mam tam admina, lecz niewiele ludzi gra (mało znany, klanowy serwerek )
A teraz do rzeczy: Gram już troszke w cs'a (troszke liczone jest w latkach ponad 4 <SIC!> latka , na Bydzi gram hm... no nie wiem na pewno ponad 2 miechy? Mam duzo czasu na gre (z powodu choroby - lekcje indywidualne ) Więc jestem i rano (w okolicach 9) i po południu (14 ~ 22?) Wydaje mi się, że czas (szczególnie rano) przemawia na moją korzyść gdyż ludzie wtedy grać grają ale nie bardzo przestrzegają jakichkolwiek zasad (głównie : wyrazki oraz tp). Lubie ten serwerek, są oczywiście osoby których nie darzę sympatią lecz w żaden sposób nie "tyram" nikogo... (Chociaż nie... hmm taki jeden był bodaj 12 latek nick : rdy, fajnie śpiewał przez mica... :D:D) Regulaminu raczej przestrzegam (Czasem, "wymsknie" się wulgaryzm lecz <bbez robienia w jajo pluginu typu ku.*** > Więc szybko odechciewa mi się przeklinać. Zasady TP znam, przestrzegam oraz zwracam uwage innym gdy raszują. Na forum jestem od niedawna, (od dzisiaj ) I głównie prośba o adminka mnie tu przyciągnęła. Ale widze, że warto częściej zaglądać .
Ps. Jeżeli myślicie, że 15 latki potrafią pisać tylko "Muwie wam super server i chcem tam mieć adminka" to sie mylicie! Ja tak /jak w moim poście/ pisze na codzień
hmm wydaje mi sie że gram dużo na Bydzi a nappego (?? tak to sie pisze:)) widziałem kilka razy i to w ostatnich dniach
raczej na NIE tak jak przedmówcy
P.S. a co do textu o 15 latkach to SIS ja mam 14
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Ostatnio zmieniony przez jatokor Pon 10 Sty, 2005 20:41, w całości zmieniany 1 raz
jak bedziesz aktywny na forum i bedziesz gral na serwie oraz pilnowal , zeby nikt nie lamal zasad na sewie to moze i kiedys tam dostaniesz admina. Lecz jak narazie to nikt Cie nie zna.
jak bedziesz aktywny na forum : Sie robi
i bedziesz gral na serwie : W realizacji
pilnowal , zeby nikt nie lamal zasad: Sie robi
kiedys tam dostaniesz admina: W realizacji