1. Należy przestrzegać netykiety,
2. Trzeba posiadać dużą motywację,
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu,
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym,
5. Wymagane informacje:
- Imię,
- Nick,
- Klan (Jeśli posiadasz...),
- E-Mail,
- Gadu-Gadu / Tlen / ICQ,
- Wiek,
- WonID / SteamID / Adres IP,
- ew. Gdzie jeszcze się posiada/posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało...
Całość należy starannie umotywować...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
_________________ Gość nie raszuj bo to nie ładnie i czity też możesz wyłączyć
Gość to cziter mam demko !!
Ludzie też sie cieszą kogoś zastrzelą kogos powieszą
Sorra, chłopaki za oftopa, ale NEb już nie mogę po co piszesz posty btw. na Nie.... po co? Jak wiadomo, że jesteś na nie, bo tylko po znajomościach, omfg! Po co zaśmiecać baze MySQL twoimi nic niedawającymi postami?
Sorra, chłopaki za oftopa, ale NEb już nie mogę po co piszesz posty btw. na Nie.... po co? Jak wiadomo, że jesteś na nie, bo tylko po znajomościach, omfg! Po co zaśmiecać baze MySQL twoimi nic niedawającymi postami?
piNwin^ zamilcz bo ty juz mnie wkur... tymi swoimi tekstami jestem na Nie wtedy kiedy tak uwazam... wiec milcz... bo moim zdaniem ci ktorzy teraz chcieli adma sie nie nadawali, ale np sidney on jest Spoko koles i u niego jestem na tak... a co do tego ze po co zasmiecac baze moimi nic niedawajacymi postami ? to moje posty daja napweno wiecej niz twoje wiec J@P@ tam...
Ostatnio zmieniony przez NEb. Sob 29 Sty, 2005 11:32, w całości zmieniany 1 raz
piNwin^ zamilcz bo ty juz mnie wkur... tymi swoimi tekstami jestem na Nie wtedy kiedy tak uwazam... wiec milcz... bo moim zdaniem ci ktorzy teraz chcieli adma sie nie nadawali, ale np sidney on jest poko koles i u niego jestem na tak... a co do tego ze po co zasmiecac baze moimi nic niedawajacymi postami ? to moje posty daja napweno wiecej niz twoje wiec J@P@ tam...
Nie chce robić zamieszania, ale nie rozumiesz słowa NIE? Mowie do Ciebie 15 razy Nie, a ty dalej gracie? No grajcie, jak można sięnie ***cenzura***.... na takiego dzieciaka. OMG
Hah.. to ze masz 19 lat nie robi z ciebie niewiadomo kogo a co do tego to tylko chcialem zapytac sie o cos shchoty czy zagra z nami... a po drugie to tylko ty chciales zebym wyszedl z serva... wiec sie nie udzielaj...
Hah.. to ze masz 19 lat nie robi z ciebie niewiadomo kogo a co do tego to tylko chcialem zapytac sie o cos shchoty czy zagra z nami... a po drugie to tylko ty chciales zebym wyszedl z serva... wiec sie nie udzielaj...
Hahahahahahahaahah, każdy chciał, abyśwyszeł może każdy poteirdzić i w tym momeńcie zrobiłeś z siebie błażna, nowik, maser, shchota, nemrod, bukers - moga poteirdzic, żebyś wyszedł więc nie tylko ja sam!
Sorra, Admini za offtopa, ale napisałem co myśle o NEbie
Wracająć Do Popolupo, powinien dostać adma na CW, chłopak spokojny, tylko ta prożba jest nieładna