Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 16:21 devon???!!!!????!!!! need back up!
witam nie ukrywam ze cs fusion by bydzia jest moim ulubionym serverem i najczesciej na nim włąsnie gram ale nie o to tu chodz...
chodzi o to ze pytalem sie ludzi na servie czy mozna uzywac devona(program dzieki ktoremu powiekszają sie nam opcje controlers option tj. buy all granades , buy m4ak1 jednym słowem bindy w programie, mi chodizlo o 1 funkcje czyli obrot o 180 stopni 1 klawiszem) gram na sensie 1.3 wiec uznalem ze wygodniej mi bediz enacisnac klawisz zamiast machac myszką. Niestety zostałem zbanowany za cheatning:hahaha:<lol599> przez program hlguard. rozchodzi sie o to czy mozna sciagnąc tego bana?? dodam tylko ze odinstalowałem już devona:chytrus::(
RastamaN [Usunięty]
Wysłany: Pon 25 Kwi, 2005 16:50
i po co ci to bylo... < przecie to pewnego rodzaju czit... nacikasz klawisz i robisz obrot o 180stopni ale chyba nei o to tu chodzi> jestes chyba setny co dostal za tego typu podobne skrypty...
poczekaj 24h sam ban zejdzie bo to HLG!!
przynajmniej powinno :>
i po co ci to bylo... < przecie to pewnego rodzaju czit... nacikasz klawisz i robisz obrot o 180stopni ale chyba nei o to tu chodzi> jestes chyba setny co dostal za tego typu podobne skrypty...
poczekaj 24h sam ban zejdzie bo to HLG!!
przynajmniej powinno :>
Rastman ty to dostajesz bany od hlg codziennie ... :hahaha::hahaha::P:D.
Gepardzik , moge sie mylic ale czy nie jest tak ze mozna ustawic HLG tak aby dawal bany na 24,tydzien czy nawet permy?
no wiadomo ze za ten skrypt nie bedzie perma ale za np Multi hacka?jest taka opcja chyba
_________________ K@R@C PLEBS cu @ hell
Gepardzik [Usunięty]
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 12:03
można ustawić, ale ja mówie jak to jest u nas ustawione poprostu