a ja wam powiem tak że niezły odlot jakbym taki miał to bym..... go sprzedał
Wysłany: Śro 05 Paź, 2005 17:38
na jakie lotnisko, na ulice i jazda, na shel V-power ma już tylko 600 km ale to i tak kosmos. Przeciez jak by było mnie stac na tą fure to na paliwo tez bym miał :d a 12l to i tak mało jak na taka moc i pojemność, kumpel ma BMW z 2,5 silnikiem to 15 mu łyka
na jakie lotnisko, na ulice i jazda, na shel V-power ma już tylko 600 km ale to i tak kosmos. Przeciez jak by było mnie stac na tą fure to na paliwo tez bym miał :d a 12l to i tak mało jak na taka moc i pojemność, kumpel ma BMW z 2,5 silnikiem to 15 mu łyka
ale naprawde wierzysz ze 2.5 litra pali wiecej niz 600KM? cos nie wydaje mi sie...ale i tak bym sie z checia polansowal w takiej furze
SiD [Usunięty]
Wysłany: Śro 05 Paź, 2005 19:29
kill napisał/a:
SiD-67 napisał/a:
ale naprawde wierzysz ze 2.5 litra pali wiecej niz 600KM? cos nie wydaje mi sie...ale i tak bym sie z checia polansowal w takiej furze
modelowi ta supra pali 12- przy bardzo spokojnej jeździe
15-17 l nornmalna jazda
20 i w góre - wykorzystywanie możliwości tej fury
enc'us [Usunięty]
Wysłany: Śro 05 Paź, 2005 20:04
20 i w góre - wykorzystywanie możliwości tej fury -
Tylko ja bym mozliwosci tej fury badal u naszych zachodnich sasiadow.
Bo u nas ledwo wjedziesz taka fura na "jakąś" autostrade juz sie rozpedziles, spogladasz za okno a tu juz autostrady dawno nie ma