Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 13:15 Prośba o Admina // Qpa
Prosze o Admina!!
Imię : Mikołaj
NIck : Qpa
Klan : Brak
E-mail : johnyBi@op.pl
Gg : 1203112
Steam ID :STEAM_0:0:5977329 0 00:32 28 0
Adminów : Brak....
Prośbe Swoją motywuje,tym iz jestem bardzo kulturalnym i okrzesanym czlowiekiem z dosc duza dozą humorku, ktora sie przydaje w grze ,ponieważ może rozluźnić atmosfere na serverze, podczas różnych stresowych sytuacji. Staram Sie byc zawsze wyrozumialy dla graczy, do kazdego tematu oraz sytuacji podchodze spokojnie bez nerwów,i rozwiazuje problemy bezkonfliktowo. W cs`a Gram Ok.2 lat...
Jestem Studentem Politologii W Poznaniu,ale na counter strike`a zawsze mam czas ..od 4 misięcy odwiedzam "Bydzie" by pograc w dobrym klimacie,ale czasem irytuja kłócące sie Dzieci..a nie ma ich kto często uspokoić.Gram codziennie po kilka godzin tylko na tym serverze,poniewaz bardzo dobry jest cykl map(np.de_sunny:]) oraz nie powtarzalny klimat, z czystym,czasem nieskazitelnym językiem polskim,z duża dozą humoru oraz wspaniała zabawą... A sam Admin przyda sie po to by czasem szakalowac dzieci popelniajace blędy(brzydkie wyrazy, TA,TK ,AFK itd.)...Jest to jakaś forma władzy,ale Najważniejszy Jest For Fun i moje przyszłe decyzje jako Administrator "Bydzi" będą bardzo dobrze przemyślane i skonsultowane z Head Adminem lub z pozostałymi...
Prosze o Pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Z Poważaniem Mikołaj (Qpa)
_________________ ...Qpa To Życie, a Życie To Qpa....