CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
strefy -.-
Autor Wiadomość
koper0z`

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:34   strefy -.-

no to porusze temat idiotycznych stref... co ja poradze ze bedac w CT nie chce mi sie czekac minuty az T raczy swoje tylki zabrac na walke :s zal tego wogole... ciekawe ile procent serverow ma takie ograniczenia ? 2-3 ? admini sie ciesza bo nie musza czekac na wolnego slota i rozdaja slaye az milo :s zamiast zabijac to wyrownajcie teamy bo jak jest w druzynie 2-3 ludzi co ciagnie reszte teamu to nie ma zandego czekania na respie :s to co lezy mi na watrobie :D

btw nie dawajcie zadnych odp typu "nie podoba sie - jest tysiac innych serverow" bo to nie jest rozwiazanie problemu :s

nappy

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:35   

nie podoba sie - jest tysiac innych serverow
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

psychic

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:39   

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:39   Re: strefy -.-

koper0z` napisał/a:
no to porusze temat idiotycznych stref... co ja poradze ze bedac w CT nie chce mi sie czekac minuty az T raczy swoje tylki zabrac na walke :s zal tego wogole... ciekawe ile procent serverow ma takie ograniczenia ? 2-3 ? admini sie ciesza bo nie musza czekac na wolnego slota i rozdaja slaye az milo :s zamiast zabijac to wyrownajcie teamy bo jak jest w druzynie 2-3 ludzi co ciagnie reszte teamu to nie ma zandego czekania na respie :s to co lezy mi na watrobie :D

btw nie dawajcie zadnych odp typu "nie podoba sie - jest tysiac innych serverow" bo to nie jest rozwiazanie problemu :s

taaa... bo slay powoduje, ze pewnie Ci neta zwiesza bo pakiety szaleją nie wiedząc co sie stało i musisz walic reconekta, co?

A co mamy zrobic? Moze usunac strefy, bo jednej osobie sie nie podobaja, mimo ze kilkuset innym jak najbardziej?
Bo inne serwery ograniczen nie maja, to my tez nie mozemy, mimo, ze patrz wyżej
Bo nie chce Ci sie czekac minuty

ok... juz zmieniam...

"bo to nie jest rozwiązanie problemu" jakiego problemu? Jestem przecholernie ciekaw, jaki tu jest problem. Ze Twoje gusta są inne od kilkuset ludzi grajacych na tym serwie? Ale to jest nasz problem czy Twoj. A jak Twoj, czyli osobisty, hmmm... nie wiem Bravo, dział listy, poradnik domowy może.

Sory, ze tak wrednie odpisuje, no ale kurde, wywalasz mi tu wręcz pretensjonalnego posta ze Ci sie nie podoba wiec musi byc inaczej, to poprostu tylko taką odpowiedź musisz dostać.

i.S.b

Dodatkowy Nick: IrYs
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 16:47   

"nie podoba sie - jest tysiac innych serverow" :papa2: :papa2: :papa2:

Yelonek

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 17:09   

Dżizus :o Was sieją czy sami się rodzicie? Co wejde na forum to trafiam na coraz lepsze pokazy inteligencji...

Innymi słowy:

SiD

Klan: pL3b3L!u$23.rU
Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 17:13   

nieeeeeeeEEEeEEee :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: padłem kur...... co za typ checzs z TP zorbic totalne FFa won mi !! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

aa zapomiał bym

P-C P-K

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 17:15   

Po zastanowieniu i długim rozmyślaniu i takich innych rzeczach, których koperoz zapomniał albo mu się nie chce ich wykonywać to z całą powagą sytuacji powiem, że:

Nie podoba się? - Jest tysiąc innych serwerów, które też mają fora, na których możesz sobie powypisywać zastrzeżenia do zasad, dzięki, którym ten serwer jest tak wspaniały.

Jadę Szatańskim Czołgiem, Jadę Na Wojnę!

ROSOMAK

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 17:19   

co za typ najlepiej bedzie jak usuniesz Bydzie z favorite bo az czlowiekiem nosi - i tu kolejny papieros and piwo- nie pozostaje mi nic innego jak napisac: nie podobasie jest 10000 innych serwrow !! !!!

nappy

Wysłany: Pią 17 Lut, 2006 17:27   

Dobra zamykam bo nabijacie! Nabijacze jedne ;)
nVidia GF8800 GTS 640 513/1600 @ 675/2100

addOns: Icemat Siberia, Razer DeathAdder, Steelpad QCK

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi