Wysłany: Nie 26 Lut, 2006 22:21 BAN- popłakałem sie ze śmiechu
Cytat:
Kawał tylko dla chłopaków (dziewczyny mogą sobie odpuścić, bo i tak będzie bez sensu, jak będą czytały Język)
Bylo sobie trzech krasnali. Jeden mial bardzo krotką raczkę, drugi nozkę a trzeci pisiora. I chcieli sie dowiedziec czy ich członki sa najmniejsze na swiecie. Poszli wiec do wrozki, ktora miala zaczarowane lustro, aby sie go zapytac.
Wchodzi pierwszy, wychodzi i wola smutny: "Wiedziałem! Mam najkrótszą rączke na świecie! Płacze Jaki przypał!"
Zaraz po nim 2: "A ja mam najkrotsza noge na swiecie! Smuteczek obciach na maxa Płacze"
Trzeci wychodzi jakby taki wesoły i mowi: Ej, chłopaki, znacie jakiegoś kolesia o nicku [You] ?
kawał bardzo mi sie spodobał i wkleiłem go na innym forum jako pierwszy swój post i dostałem bana
ojej! I co teraz?! Może w regulaminie była wzmianka, że nie wolno podawać kawałów o krasnalach? Albo był tam specjalny topic gdzie zamieszczano kawały? Hm...
Kawał tylko dla chłopaków (dziewczyny mogą sobie odpuścić, bo i tak będzie bez sensu, jak będą czytały )
Bylo sobie trzech krasnali. Jeden mial bardzo krotką raczkę, drugi nozkę a trzeci pisiora. I chcieli sie dowiedziec czy ich członki sa najmniejsze na swiecie. Poszli wiec do wrozki, ktora miala zaczarowane lustro, aby sie go zapytac.
Wchodzi pierwszy, wychodzi i wola smutny: "Wiedziałem! Mam najkrótszą rączke na świecie! Jaki przypał!"
Zaraz po nim 2: "A ja mam najkrotsza noge na swiecie! obciach na maxa "
Trzeci wychodzi jakby taki wesoły i mowi: Ej, chłopaki, znacie jakiegoś kolesia o nicku Gość ?
ciastek Ty mnie zawsze rozwalisz fakt wyrozumiałośc nabiera nowego znaczenia ;D
a co do bana juz zdjęty napisałęm do adma na gg i odrazu rozdał worny 3 modom
Kawał tylko dla chłopaków (dziewczyny mogą sobie odpuścić, bo i tak będzie bez sensu, jak będą czytały )
Wchodzi pierwszy, wychodzi i wola smutny: "Wiedziałem! Mam najkrótszą rączke na świecie! Jaki przypał!"
Zaraz po nim 2: "A ja mam najkrotsza noge na swiecie! obciach na maxa "
Trzeci wychodzi jakby taki wesoły i mowi: Ej, chłopaki, znacie jakiegoś kolesia o nicku Gość ?
ciastek Ty mnie zawsze rozwalisz fakt wyrozumiałośc nabiera nowego znaczenia ;D
a co do bana juz zdjęty napisałęm do adma na gg i odrazu rozdał worny 3 modom