Wysłany: Śro 22 Mar, 2006 19:21 problem z irda nokia 7650
wszystko zainstalowalem ładnie pieknie telefon mi wykrywa moge wysylac. Ale np. jak probuje sie polaczyc przez prgram typu Nokia PC Suite lub Oxygen Phone Manager II to nie wykrywa go! CZemu? Przez to nie moge edytowac tam nic.
musisz w panelu sterowania zobaczyć tam sie intstaluje irda, zobacz na jakim porcie i np na com 1 lub na 2 to tam go ustaw. pózniej musisz zaznaczyć jeszcze w opcjach progamu oxygen lub nokia. zrezygnowałem z irdy bo jest załosna mam nokie 6230i i szybciej transmisja danych leci po kablu niż przez irdę a koszt jest o wiele tańszy, kabel wyniósł mnie 6 zł. pozdrawiam
_________________ wszyscy mówią lama, a zagraje se jakiś z okularami jak stępień
No mowie normalnie mi koma wykrywa na pasku mi pokazuje ze jest i moge wyslac ale jak przez jakis program to nie idzie tam jest w opcjach do zaznaczenia podczerwien wiec ja zaznaczam.... nie weim o co chodzi