Klan: botland
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006 18:10 PTB - koniec ze statsami!
Moja propozycja to zainstalowanie na serwerze PTB. Kiedyś mi się to nie podobało. Wcale nie wyrównywało składów. Ale było tak do czasu jak ostatnio na uczelnie pykałem w cs non-steam i trafilem na serwer TP z PTB. Plugin działał 1 klasa! Jedynie te ciągłe komunikaty są troche denerwujące, ale może da się je wyłączyć... Co wy na to? Dodam że statsiarze mają o co drżeć...
Na tak pod warunkiem dobrej konfiguracji, bo to wlasnie od konfiguracja zalezy dzialanie!!!
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
nowik kogo czeka ciezka robota?:>> No wlasnie, ogolnie to do roboty (nie lenic sie ! Rob te strefy Wracajac do tematu, to zaraz zobacze co i jak z tym PTB tylko sciagne HLDS i powiem jak z tym konfigem.
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.