Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 11:40 Jakie Kawały W Życiu Wyciąłem/am
Gram w piłkę ręczną,od 4 lat dochodzimy minimum do pół finałów MS Poski,z tej racji mamy badania lekarskie ( 1. EKG 2. morfologia krwi 3. badanie moczu-poziom glukozy,białka itp. )
Ad 3 odbywa się w następujący sposób. Po przebudzeniu naczczo nalezy napelnic pojemnik ( najczęściej słoik ) niewielką ilością płynu,którą zanosimy do laboratorium,gdzie jest ona badana. Gdy dotarłem do lab. i oznajmiłem ze chciałbym oddac mocz do badania,pani z recepcji poprosiła o pojemnik,więc wyjąłem z plecaka pełny słoik po ogórkach,na co zakłopotana kobiecina zaczęła się śmiać i powiedziała, "...misiu to za dużo..." ,więc odkręciłem słoik i 3/4 zawartości wypiłem...
... miny tej baby do końca życia nie zapomne,a ze śmiechu to omało co sie nie posrałem.
Opis dowcipu:
1.zrobic wieczorem lekką herbatkę ( około 1l )
2.rano napełnić słoik (koniecznie duży [muszą przeciez powiedziec ze za duzo przyniosłeś/aś] ) herbatką
3.zwrócić szczególną uwagę na czystość (brak fusów) herbatki
...
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Pon 11 Wrz, 2006 20:26, w całości zmieniany 2 razy
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Nie 10 Wrz, 2006 13:02 przygody w drużynie
W Krakowie co roku odbywa sie turniej 3-dniowy w handball,na ostatnim turnieju zajęliśmy 2 miejsce no i ostatniej nocy cięsząc się jako tako z nie najgorszej pozycji postanowiliśmy sobie troche wypić...po paru godzinach zostało pare osób z 20tu a reszta poszla spac,czy gdzieś tam. U nas w pokoju (a raczej sali) bo spalismy w szkole (w której byla hala na jakiej graliśmy) spał juz lekko mocno napruty koleszka,któren lubił wszystkich pastą do butów smarować podczas snu... jak takiej okazji nie przepuścić zważywszy na to ze kolega nasz spał jak zabity.
Więc wysmarowaliśmy mu oblicze bastą do butów, po czym skrępowaliśmy nogi i ręce i zawiązaliśmy go w śpiwór. No i piliśmy dalej...piliśmy...piliśmy...i film się urwał. Po przebudzeniu spostrzeglismy,ze ów kolegi brak,no to zaczęły sie poszukiwania...kiedy dotarlismy do wyjscia ze szkoły (połączone z wejściem na hale) ku naszemu zdziwieniu zobaczyliśmy sporą grupę ludzi (zawodników z innych miast) śmięjących i cieszących się z niewyjaśnionych przyczyn...
...ale przyczyna była taka ,ze po tym jak mi się film urwał postanowiliśmy naszego kolege w spiworze wyniesc na hale i zostawioc na srodku boiska...jak zesz się zdziwił i on i sprzątaczka,która po rozpięciu śpiwora ujrzała murzyna na kacu śierdzącego wódą:D
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana