CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: nowik
Sob 02 Gru, 2006 12:14
Prośba o Admina.
Autor Wiadomość
WiateR

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 11:23   Prośba o Admina.

Jestem nowy na forum więc się przywitam. Elo!
Dzisiaj sobie gran na bydzia {1} ][ TP VAC w godzinach 10-11. W tym czasie na serwerze było ok. 3 player'ów afk-ujących. Gdy ich votowaliśmy jeden z nich ciągle wchodził na serwer i był cały czas afk. Było to denerwujące, bo musieliśmy czekać na następną rundę aż go zabiją. Jeszcze był jeden mały, ale za to denerwujący problem, a mianowicie 2 lub 3 razy pod rząd była mapa de_inferno. Ludzie się zdenerwowali, powychodzili z serwera i przez ok. 10 minut serwer miał połowę slotów wolnych. Tak więc proszę o Admina dlatego że :
1. Lubię ten serwer.
2. Mam klan: unSEEN i mamy grać spary, a serwera nie mamy. Więc mógł bym korzystać z bydzia {2} ][ Clan Wars.
3. Gram w ta grę 10 miesięcy, jestem zagorzałym fanatykiem cs'a. Przez ten okres na swoim kompie nie miałem żadnej innej gry :P :P . Grałem na różnych serwer'ach i wiem jak admin powinien się zachowywać.
4. Choć nie spędzam całego mojego czasu na cs'a, w weekendy i dni wolne gram do północy. :rotfl: :rotfl:
5. Jestem wyrozumiały i cierpliwy (staram się być), dam szanse pograć początkującym zawodnikom i nie będe ich wyzywać od lamerów itp. :faja: :faja:
No i tak dla formalności mój
STEAM_0:0:11833733
IP: 83.13.125.178 (będę zmieniał w przyszłości neta, więc IP też mi się zmieni)
GG: 7910504
Tlen: prosguix

Z góry Dzięki.
Pozdro!
Ostatnio zmieniony przez WiateR Sob 02 Gru, 2006 11:25, w całości zmieniany 4 razy  

foXx
SteamBans Member

Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 11:28   

rekrutacja adminow na b1 jest zamknieta, a poza tym pograj troche na b1 i sie poudzielaj na forum bo nikt pewnie ciebie nie zna xD

siatkarz

Klan: urwisów
Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 12:06   

hahahaha xD pierwszy post i odrazu prosba... dobry lol....

zreszta poczytaj tutaj!

ps. wiatmy na worum :E

uwazaj bo moge przypadkiem Cie trafic

nowik
Webmaster

Klan: Czasami ogladam
Wysłany: Sob 02 Gru, 2006 12:14   

Rekrutacja na b1 jest zamknieta, co do admina na b2 to to ze masz admina na b1 nie znaczy ze odrazu masz admina na b2. Na b2 jest osobna kadra adminow. EOT

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi