wiem ze niektorzy z nas w graja ;D w tym miedzy innymi ja... mimo ze dopiero zaczynam to gra bardzo mi sie podoba.. jescze po sieci nie gralem ale to nadejdzie moze kiedys
ogolnie giereczka ciekawa ;p jestes sobie zolnierzem i pomykasz po mapach .. rotfl.. takie proste a jednak mozna sie natrudzic ;p
ostatnio właśnie czasem pogrywam w DoD w przerwach od CS <ale strasznie żre fps> i spodobało mi się taki typ. Siata daj podpowiedz skąd można wziąć<jeżeli freeware> czy trzeba kupić ten battlefield?
PS
właśnie na stronie BF zobaczyłem że jest kilka części - która fajniejsza?
Ostatnio zmieniony przez WEGier Pią 23 Lut, 2007 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 11:59
ja gralem w vjetnama.. bardzo fajny i pogralbym w necie... po prostu gra wypas, muzyka i grafika itp. a BF2 juz mi nie poszedl na moim zlomie, ale widzialem trailery i inne filmiki z gry i tez fajnie wyglada
Klan: botland
Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 16:44
Wymagania BF2:
Procesor 1,7 GHz, Pamięć 512MB RAM, DVD ROM 8x, Karta Graficzna 128MB, DirectX 9.0c.
Ile przy takim kompie ma się fps?
Ja mam 2,4GHz kompa ale karta tylko 64MB Będzie się dało grać? Bo póki co to nie mam $$$ na nową grafikę
ja probowalem odpalic bf 2 na laptopie mlecyka.. no ale nie startowal a karciocha jest tam 256mb ;p wiec moze byc tak ze ci nie ruszy ... najlepiej sciagnij demko i zobacz czy sie wlacza ;p
Wymagania BF2:
Procesor 1,7 GHz, Pamięć 512MB RAM, DVD ROM 8x, Karta Graficzna 128MB, DirectX 9.0c.
Ile przy takim kompie ma się fps?
Ja mam 2,4GHz kompa ale karta tylko 64MB Będzie się dało grać? Bo póki co to nie mam $$$ na nową grafikę
qBercik do BF2 zeby sie jako tako gralo to slyszalem ze najlepiej:
Klan: [UnimatriX|sq]
Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 05:53
No, to by sie zgadzalo .
Gralem w BF2 na kompie z Celeronem 2,6 (D) karta FX 5200 i ! GB RAM - ale bez rewelacji - tzn na najmniejszych mapkach sie grac dalo , ale wogole smaengine posiadal blokade ktora przy takim sprzecie nie pozwalal na 'odblokowanie' i uruchomienie mapki wiekszej od najmniejszego rozmiatu... Gra , nei powiem , miodna tylko ze przy malych przestrzeniach to jednak nie to samo ...