Klan: botland
Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 23:16 Aqq
Zaistalowałem właśnie niedawno Aqq bo ktoś mi powiedział że jest dobre. I na dzień dobry mam kilka problemów. Po 1. Nie wiem jak stworzyć grupy takie jak w gg. Że najpierw mam np. grupę Politechnika później CS itd. coś tam próbowałem dodawać niby jakąś grupę ale w ogóle się nie wyświetla. Jedyne grupy jakieś jakie są to Aktywni i nieaktywni. Następny problem to plugin. Ściągnąłem sobie plugin i zainstalowałem który ma odpowiada piszącym że np. jestem niedostępny itd itp. Ale nie wiem jak go skonfigurować? W zakładce pluginy nie widziałem żadnej opcji... Mam jeszcze 1 wtyczkę z pogodą ale też nie umiem jej ustawić... I po 3 poszukuję jakiegoś pół przeźroczystego, ciemnego skina. I tak aby tych skrótów funkcji na wierzchu było jak najmniej... No i piszcie czy to dobre czy nie. Ja od wielu lat używałem gg i w sumie nie powiem. Jestem zadowolony. Odpowiadał mi interface. Chciałbym mieć teraz w aqq podobny...
Klan: botland
Wysłany: Pon 19 Mar, 2007 23:24
Właśnie chce aqq z kilku powodów. Obsługa wielu komunikatorów, fajne pluginy itd.
EDIT: Problem z grupami częściowo rozwiązany. Tzn. Już wiem jak je tworzyć i jak dodawać i w ogóle
Problem teraz jest taki, jak ukryć grupę - aktywni. Nie chcę wcale jej widzieć. Tylko grupy utworzone przeze mnie mają być widoczne.
Ostatnio zmieniony przez qBert Pon 19 Mar, 2007 23:31, w całości zmieniany 1 raz