Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 07:07 Polska Vs. Holandia
Witam. Serdecznie zapraszam na mecz eliminacyjny do ME 2008 w piłce ręcznej Polska Vs. Holandia, któren odbędzie się 16.06.2007 o godzinie 17.30 w Kielcach.
Więcej informacji oraz bilety do nabycia na http://www.zprp.pl/news.php?id=594
Zapraszam też do odwiedzenia strony www.reczna.prv.pl w celu pozyskania informacji o naszej wspaniałej drużynie ^^
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Sob 16 Cze, 2007 06:22
Dzis o 12.00 wyruszam ... ale będzie rzeź POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA POLSKA
a gram siateq od 5 lat
[ Dodano: Nie 17 Cze, 2007 00:37 ]
HA HA Mecz zakończył się wynikiem 41 : 27 (19:15 pierwsza połowa) dla naszej reprezentacji. Głos straciłem i nerwy też ale było super
clozet można
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Ostatnio zmieniony przez no. 10 Nie 17 Cze, 2007 01:50, w całości zmieniany 2 razy