Chciałbym sie dowiedziec za co dostalem bana wczoraj gralem sobie w nocy jeszcze normalnie dobrze sie gralo nic nie przewinilem a rano banned from serwer w banach nie ma nic o mnie wiec pytam za co?
przypominam jeszcze o tym -> http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=7009 juz chyba wyjasniac nie musze... byles odbanowany warunkowo... trzeba bylo nie przeginac. Na bydzi wymagamy kultury i umiejetnosci w dobrym zachowywaniu sie w towarzystwie, jezeli komus to nie odpowiada to go zegnamy radosnie machając
Tamten temat mi zablokowaliście zanim zdążyłem sie dokładnie wypowiedziec To nie fair w banach mnie nadal nie ma nie wiem na ile ten ban pewnie perm chociarz za cos takiego to niezbyt bo to nawet nie można było nazwac obrazą pozatym w wypowiedzi do Spee pisząc że go nie znosze była buźka co oznaczalo żart.. nie przeklinałem a bana dostalem kilka dni po fakcie czy to sprawiedliwe
no a co nie? Bana dostałęm dzisiaj rano bo wczoraj wieczorem jeszcze grałem!! Wiec nie wtedy co bury i kasza(oni dostali w środe ja w sobote to chyba kilka dni!!) a chodzi właśnie o ten incydent.. A sympatią ja też cie nie darze:P
Ostatnio zmieniony przez Adrux Sob 02 Cze, 2007 14:17, w całości zmieniany 2 razy
czemu ci zalezy na odbanowaniu na bydzi ? przeciez jestes w plemnikach z kasza i burym na czele wiec powinniscie podbijac scene a nie na bydzi grac ;- (
czemu ci zalezy na odbanowaniu na bydzi ? przeciez jestes w plemnikach z kasza i burym na czele wiec powinniscie podbijac scene a nie na bydzi grac ;- (
o czym tutaj gadać... Szukajcie sobie nowego serwera...
Zamykać a jak jeszcze jeden taki temat powstanie to pobanować na forum jeszcze...
właściwie dobrze mówisz na początku jak grałem na bydzi to był dobry serwer a przez adminów takich jak ty sie tylko wali gra czasami po 4 osoby na serwie żenada!! same permy dajecie.... bydzia zeszła na psy przez takich adminów jak ty dawajcie bany za obrazy to niedlugo nawet jedna osoba tam nie będzie grała haha wcale mi nie szkoda:P o odbanowanie prosilem bo sam mialem nadzieje że może będzie coś z bydzi patrząc w bany pełno permów zastanówcie sie ludzie
[ Dodano: Sob 02 Cze, 2007 16:32 ]
spree napisał/a:
lnk napisał/a:
Po 1. permy w dziale bany to wiekszosc za haxy typu wh/esp
Po 2. 4 osoby na serwerze to sa od swieta i w nocy
Po 3. jak mowisz, ze i tak bana Tobie nie szkoda, to zacznij szukac nowego serwera
siemanara
Ostatnio zmieniony przez foXx Sob 02 Cze, 2007 15:44, w całości zmieniany 1 raz