Siemanko, mam dylemat , chodzi o to , że nie mam pojęcia za którego SuperDunka się zabrać. Robił ktoś ? Jakieś porady ? Który najlepszy? który najmniej daje w ryj stawą ? etc.
tyle wiem, ale chodzi o to ze ja do kosza jestem zbyt niski no i w sumie chciałbym mieć większy wyskok , od poniedziałku na treningi bede wychodził w ciężarkach na kostki 1,2 kg, podobno mało dają ale mozna spróbowac
ale jeszcze przemyśle sytuacje z zaczęciem robienia tego
Ja robiłem Air Alert II (czy jakoś tak) program mi za dużo nie dał, tyle ze wzmocnił nogi a do jumpa mało doszło. Nawiecej mi daję bieganie po górzystym terenie. Jak byliśmy na obiosie i biegaliśmy po 15km to naprawde dużo mi to dało. Co prawda jumpa nie mam jakiegoś wielkiego ~50cm z nasokoku. Ciężarki raczej sobie odpuść mój ojciec trenował z ciężarkami na pasie i stopach i teraz ma problemy z nogami wiec nie polecam jesteś młody to spróbuj jakiś ćwiczeń na jumpa eg. przysiady z wyskokiem do góry etc.
_________________ I'll move to Paris, shoot some heroin and f*ck with the stars.