Imię : Paweł
Nick : opar,I AMsterdam - ostatnio
Klan : nie posiadam
Email: rahimm@o2.pl
Gadu-Gadu: 3451751
Steam ID - 0:0:8994053
Kiedyś za czasów 1.5 miałem admina...
Umotywować?
Choć na formu mnie nie było widać to chyba na serwerze tak...
Ogólnie to gram już sporo czasu na bydzi.
Sam sobie nie mam nic do zarzucenia, jeśli chodzi o kulturę osobistą, kulturę gry i stosunek do innych graczy.
Uważam, że poradze sobie z obowiązkami wiążącymi się z sprawowaniem funkcji admina.
Szczery - tak
Otwarty - trochę się wstydzę
Uczciwy - tak
to chyba tyle
Pozdro
_________________ przeważnie zachowuje się poważnie...
Ostatnio zmieniony przez opar Pon 30 Lip, 2007 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Więcej czasu poświęć forum to zyskasz napewno większe poparcie.
Na serverze problemów z Tobą nie ma, więc jeśli poprawisz swój stosunek do forum to jestem na TAK.
z tego co tutaj wynika http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=6595 nabór jest otwarty ale ... jest 14 czynnych adminów i 2 ma zawiasy ... troszkę dużo. Co do tematu:
- nigdy nie miałem do Ciebie zastrzeżeń
- musimy Cię poznać, także spokojnie poudzielaj się na forum (tylko nie lawinowo w każdym możliwym temacie, bo czasem liczy się jakość nie ilość ... nie rób błędu jak kilku w przeszłości, którzy chcieli na siłę zaistnieć w krótkim czasie i zaspamowali całe forum - niewybaczalne)
- ogólnie jestem na tak, ale jest za stanowczo wystarczająco admów, więc narazie poczekaj
Dodatkowy Nick: x0x :p
Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 15:07
też na TAK niby jest 14 adminów, ale czasami niektórych nie widzę na serwie przez tydzień a na bydzi gram dużo (w sumie najczęściej ) i często brakuje adma na serwie:(
nie mam zastrzezen oprocz wlasnie forum.
Musisz ogarnac forum bo grajac nie do konca wiesz jaka jest sytuacja na serwerze itp. hy
popisz/poczytaj troche, a bedzie pelne tak
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.