Probowales myku z menu opcji?
Options > Zkladka Keyboard > Wybierasz dowolna opcje > Edit Key> klikasz przycisk myszy, aby dowiedziec sie jak go CS nazwal, jesli nie zadziala, to byc moze cos ze sterownikami nie tak...
_________________ #cs.telsten.com@QuakeNet
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
No wlasnie nie moge przypisac im nic z klawiatury jedynie moge poprobowac to co powiedzial teczka- zaraz bede probowal .
Domyslne ustawienia myszki Steam widzi mouse 4 i 5 jako ALT .Teraz mam tak:
bind "ALT" "slot5" - no ale na myszce nie dziala
Czy powinienem teraz dodac cos takiego
bind "MOUSE4" "ALT" to jest apropo bomby
Nastepne pytanie na jakim klawiszu jest domyslnie smoke bo nie wiem ktoremu slotowi to przypisac bo na rzadnym nie chce dzialac:/
Wiem ze 4 to wszystkie czyli he, fb i smoke .
Ostatnio zmieniony przez ROSOMAK Pią 03 Sie, 2007 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Granaty sa standardowo na slot4, bomba na slot5, ale po co wywolywac dany magazyn, jak mozna wywolac wybrana bron:
Kupno:
hegren
flash
sgren
bomby nie kupisz
Wybor z ekwipunku:
weapon_hegrenade
weapon_flashbang
weapon_smokegrenade lub weapon_smoke (nie pamietam
weapon_c4
Staraj sie korzystac z forum (PM/PW). Friends/GG to ostatecznosc. Piszac juz na GG nie pytaj czy jestem, tylko przedstaw sie i zadaj konkretne pytanie, napisz o co biega. Nie patrz na status...
Zaczynajac rozmowe od "jestes?" pokazujesz brak szacunku dla mojego czasu, a ja swoj czas cenie i poprostu nie odpowiem.
Prawde mowiac to sa kierunki scrollownia, ale moze zadzialaja na boczne klawisze.
BTW. Napewno nie ma w instrukcji/plytce opisu kazdego klawisza?
Innaczej zostaje board.cs.pl ;P