Klan: botland
Wysłany: Pon 17 Mar, 2008 21:22
ja przeszukałem pół internetu (:P) w poszukiwaniu tej komendy i... NIC. Nawet na counter-strike.com i innych anglojęzycznych stronach nic nie znalazłem...
wiem że bankowo się da wyłączyć, trzeba dogłębniej poszukać.Myślałem że może ktoś odrazu zna metodę na wyłączenie owych dźwięków ale nic, przy dużym OT proszę o zamknięcie.
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
alias go_slot1 "weapon_mp5navy; weapon_m4a1; weapon_m249; weapon_p90; go_slot1b"
alias go_slot1b "weapon_scout; weapon_awp; weapon_g3sg1; weapon_sg550; go_slot1c"
alias go_slot1c "weapon_sg552; weapon_aug; weapon_tmp; weapon_mac10; weapon_ak47; go_slot1d"
alias go_slot1d "weapon_ump45; weapon_xm1014; weapon_m3; weapon_famas; weapon_galil"
alias go_slot2 "weapon_usp; weapon_glock18; weapon_deagle; weapon_p228; weapon_elite; weapon_fiveseven"
alias go_slot3 "weapon_knife"
alias go_slot4 "weapon_smokegrenade; weapon_flashbang; weapon_hegrenade"
alias go_slot5 "weapon_c4"
wycinek z cpl gui, pobinduj sobie to pod slotami i heja, mozna tez prosciej - nagrac cichy wav i podmienic nim plik w cstrike, poszukac go trzeba gfc viewerem czy jakos tak.