Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 14:07 NIE DAJCIE SIE NA TO NABRAC !!
Kod:
ten generator do kluczy rzeczywiscie dziala juz sobie 2 nowe konta stworzyłem zaraz podam Ci ich nazwy dodasz mnie. ***cenzura*** a z drugiej strony szkoda czyzby to juz koniec 1.6 ? :(
http://"CIACH"-cheat.za.pl/STEAM_CD-KEY_GENERATOR.rar ----> dla waszego bezpieczenstwa.
Jesli dostaniecie to od kogos ze swoich znajomych z fr tzn ze juz mu zawineli konto... Cala ta strona to jeden wielki virus wiec lepiej zebyscie nic z niej nie sciagali bo koles/kolesie kradna ludizon konta. (najgorsze jest to ze udaje im sie) mojemu znajomemu juz ukradli... naszczescie moj niezawodny nod32 zawsze jest na posterunku.
NIE DAJCIE SIE NABRAC TAK JAK CO NIEKTORZY !!
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Pią 18 Kwi, 2008 14:08, w całości zmieniany 1 raz
Klan: mam cały na hdd
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 14:19
ciekawe czy to nie dziala na tej samej zasadzie co ten wirus do ktorego link wysylal kiedys taki koles co dostal bana za haki... bo tamto tez sie nazywalo generator
btw... nawet teczka pisal ze to wirus... (nie chce mi sie tamtego tematu szukac)
Nie wiem jak wy, ale ja nie odpalam plikow .exe niewiadomego pochodzenia "bo moze bede mial drugie konto" albo "bede mial kupe kasy za nic"^^.
Bez sensu, nie ma czegos takiego
Ja znam tylko jeden sposob, aby miec nawet kilka nowych kont i to nie tylko do cs ale pewnie do wszystkiego, wszystko przez inteligencje niektorych ludzi
_________________ ''A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych, przez tych, którzy nie słyszeli muzyki. " F. Nietzshe.