Mapa: de_nuke
Gracz: dgl
SID:STEAM_0:1:19664160
Godzina: Około 24.00
Opis: Na de_d2 dmz jak zwykle farcił , a że dgl nie mógł go zabić to doszedł do wniosku że dmz ma wh. No i zaczął klnąć,obrażać,że mapa sie skonczyła to zacząłem nagrywać na nuke,tam mało tego.
Świadkowie: opar,melon,vincent,razel,szczubel,griffit,dmz
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Dodatkowy Nick: czlowiek z roli
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008 23:53
Elo dmz ale on nie tylko po Tobie jechał
_________________ Mój Lśniący Miecz I Ma Ręka Sprawują Sąd, Dokonam Zemsty Na Mych Wrogach I Odpłacę Tym Którzy Mnie Nienawidzą... O Panie Posadź Mnie Po Prawicy Swojej I Zalicz Mnie W Poczet Swych Świętych ... kto rozlał krew człowieczą,tego krew przez człowieka zostanie rozlana
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 06 Sie, 2008 01:37
zawsze podpuszczamy tylko umiejetnie a co do kolesia to pozniej gral i byl bardzo spokojny, normalnie dalo sie z nim pogadac wiec wydaje mi sie ze mozna mu darowac. z pewnoscia bedzie gral na b1
Jeśli to Aphrodite!, to jest on jednym ze starszych graczy b1 jakich pamiętam jak będzie na servie przeklinał, to dać mu reprymendę i tyle, bo to dobry i spokojny chłopak, szczerze-NIGDY nie klął w moim towarzystwie
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
a jeśli ktoś myśli jak mój przedmówca, to rownie dobrze można mówić : przy mamie nie kradne wysoki sądzie
szczera prawda
Tez gralam z nim kilka razy i nie umie chlopak trzymac jezyka za zebami.
_________________ Każdy ponad każdym ? skur**syn
- innego traktuje jakby był niczym,
wszyscy najmądrzejsi ? je**ni
- myślą chyba, że są wybrańcami...
wszyscy tu, niestety... Na takie podejście brak mi słów.
Ostatnio zmieniony przez Puma Śro 13 Sie, 2008 08:56, w całości zmieniany 1 raz
Ja nie wiem ale albo ja tego file coś tam nie ogarniam albo FF odmawia mi posłuszeństwa ale jak ściągam z tego pliki to mają po 0 kb... może to ktoś wstawić gdziekolwiek indziej ?