1. Należy przestrzegać netykiety, // Każdy kto mnie zna wie że przestrzegam
2. Trzeba posiadać dużą motywację, // Posiadam, nie lubię jak ktoś przeklina łamie zasady itp. o czym świadczą moje posty
3. Nie można robić błedów ortograficznych przy pisaniu, // Staram się, ale różnie wychodzi
4. Musisz posiadać kulturę osobistą, a także być szczerym, otwartym i uczciwym, // Sądzę że jestem kulturalny (przynajmniej na serwie ),szczery, otwarty i uczciwy nie mi to oceniać
5. Wymagane informacje:
- Imię, Janusz
- Nick, x0x, fantic, fnt
- Klan (Jeśli posiadasz...), nie posiadam
- E-Mail,janusz991@gmail.com // x0x991@gmail.com(nieużywany prawie)
- Gadu-Gadu 1035416
- Wiek, 19
- SteamID / Adres IP, STEAM_0:10752598
- ew. Gdzie jeszcze się posiada /posiadało admina i czemu Ci to nie wystarcza/wystarczało... // posiadałem admina na serwerach brata których już nie ma
6. W naezwie tematu konieczni podać nick, np. "Prośba o admina // Moj_nick"
Całość należy starannie umotywować...
Od początku mojej gry na B1 staram się pomagać adminom w utrzymaniu porządku na serwerze, mimo że admina nie posiadam w miarę możliwości się to mi udawało. Mniej więcej wszyscy stali bywalcy bydzi mnie znają i wiedzą czego mogą ode mnie spodziewać. Mam dużo czasu na grę szczególnie w weekendy. Teoretycznie jest 19 adminów na serwerze ale paru chwilowo nieaktywnych, a często zdarza się że jestem na serwie admin potrzebny a go nie ma w danej chwili. Sądzę że będę dobrym admem a w każdym razie będę się starał.
Klan: nie przepadam
Dodatkowy Nick: no ammo?KniVeS!
Wysłany: Wto 06 Sty, 2009 22:23
hmmmm ->
x0x :p napisał/a:
Teoretycznie jest 19 adminów na serwerze ale paru chwilowo nieaktywnych, a często zdarza się że jestem na serwie admin potrzebny a go nie ma w danej chwili.
ta? a to ciekawe dzisaj godzine probowalem polaczyc sie z serverem i 8 razy wyskoczyla wiadomosc "rezerwacja slota" jak juz sie wbijalem o,O... poprostu szlak mnie trafił ! a co to koksa hmmm.. na
Szczubel napisał/a:
TAK
ja tez ;P
_________________ "..Tutaj nie ma "my", jestem tylko ja i ty.."
Ostatnio zmieniony przez lydka Wto 06 Sty, 2009 22:24, w całości zmieniany 2 razy
hmmmm ->
x0x :p napisał/a:
Teoretycznie jest 19 adminów na serwerze ale paru chwilowo nieaktywnych, a często zdarza się że jestem na serwie admin potrzebny a go nie ma w danej chwili.
ta? a to ciekawe dzisaj godzine probowalem polaczyc sie z serverem i 8 razy wyskoczyla wiadomosc "rezerwacja slota" jak juz sie wbijalem o,O... poprostu szlak mnie trafił !
A co to ma do rzeczy?
Co do admina to x0x to taki maly policjant, wiec raczej sie bedzie nadawal