najlepszy przykład! Zamyka temat ze skargą po niecałych 24 godzinach od założenia!
Co to ma być ?! Nie pozwala on użytkownikom w ten sposób na wyrażanie swojej myśli, przez co inni użytkownicy nudzą się i nie mają co czytać. Taką radochę nam zabiera, samolub jeden .
ad - zastrasza graczy
Kod:
WEGier napisał/a:
słuchaj rolnik jesli bedziesz dalej mnie zabijal i sie ze mnie za kazdym raze smial to pogadam z H@ zeby ci wlepili perma i wierz mi ze tak sie stanie szczylu jeden,nie bedziesz mi tu podskakiwac, ja mam @ i nie mozesz mnie ciagle zabijac ,jak np zostajemy 1 na 1 to masz dac sie zabic ! CZAISZ??
tak tak nie jestem sam, zastrasza tez innych.
Mam już tego dość ! Żądam ukrócenia tego procederu !
Ja osobiście też chciałbym złożyć skargę na Węgiel ...
Ostatnio zamówiłem tone koksu , myślałem że to porządny towar, bo z czę100chowy, węgiel się nie pali, ani nawet nie rozpala, jest w postaci białej ( oO myślałem że węgiel jest zawsze czarny ),,, cholera wie co z nim... uczulony widział, on potwierdzi
autor i uczestnicy tego tematu - MACIE PRZE#$%^@chlapane
dzisiaj każdy z Was otrzyma przesyłkę z bombą biologiczną - moje schodzone skarpety - gorsze niż wąglik
autor i uczestnicy tego tematu - MACIE PRZE#$%^@chlapane
dzisiaj każdy z Was otrzyma przesyłkę z bombą biologiczną - moje schodzone skarpety - gorsze niż wąglik
nie mozesz tak! Przyjmij skarge na klate a nie sie mscisz! :D:D:D 'jest nas wielu'!