CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: qBert
Śro 11 Mar, 2009 19:16
siłownia
Autor Wiadomość
Aqq

Klan: LivePassion.pl
Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 10:56   

Rider napisał/a:
bez zastrzyków nie ma wyników
bez metki nie ma sylwetki
...
mógłbym jeszcze kilka takich powiedzonek przytoczyć ; D
ale nie zgadzam sie że tylko na koksie można sie zbudować, i nie mówie tu o mezomorfikach którzy jak popatrzą na sztangę to już są 3 razy więksi :crazy: Jeżeli masz racjonlane wymagania wobez swojej osoby to można spokojnie do tego dojść, po co jakieś drogi na skróty, po co ryzykować zdrowiem ? walka walka i jeszcze raz walka !!

ale jezeli mowa o budowaniu masy bez planow na scene to ok, ale jezeli chcesz sie liczyc na scenie chociażby w PL to nie ma sily ale bierzesz, niezależnie juz wtedy od genetyki i od tego co osiągnales

Rider

Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 14:08   

dlatego napisałem racjonalne wymagania :P bo takto w każdym sporcie sie koksuje ;)

qBert

Klan: botland
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 19:18   

hehe, ale zalany jesteś Aqq xD

Ja tam wiem jak to w życiu bywa - coś wypadnie, przestanę ćwiczyć nagle i zostanę taki zalany. Dlatego staram się trzymać swobodną wagę nawet przy treningu masowy. No i nie chce płakać za siłą jak spadnie na rzeźbie :P

A Anvi wygląda jakby wciął się jakimiś prytami ;)

Uczulony`
SteamBans Member

Dodatkowy Nick: nedlee
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 22:00   

aqq co kisiel :O

F*** Tomorrow, Live Today,
Forgot yesterday and Just Play.

Aqq

Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 23:41   

qBert napisał/a:
hehe, ale zalany jesteś Aqq xD

Ja tam wiem jak to w życiu bywa - coś wypadnie, przestanę ćwiczyć nagle i zostanę taki zalany. Dlatego staram się trzymać swobodną wagę nawet przy treningu masowy. No i nie chce płakać za siłą jak spadnie na rzeźbie :P

A Anvi wygląda jakby wciął się jakimiś prytami ;)

heh, wlasnie w tym rzecz qBercik ze ja nie przestalem tego robic ani razu od czasu kiedy zaczalem.Chyba ze planowanie tyg. przerwy zeby sie zregenerować po miesiacach ciezkich treningow.Jestem obecnie w takich miesiacach kiedy robie mase przemyślaną i nie jest to coś typu że mi wypadło i przestałem ćwiczyć.Zresztą rzeźba nigdy nie byla dla mnie priorytetem.Poza tym dla mnie nie ma czegos takiego jak trening masowy, podzial serii np. w zakresie o 6 do 12 to masa/ sprawa zbyt mocno indywidualna i bardzo trzeba dobrze znać swoj organizm zeby obrać własciwą dla siebie droge.Piszesz o swobodnej wadze, heh jak dla kogo i co jest priorytetem, ja mam jeszcze duzo czasu zeby zrobic rzeźbe i dokrecic definicje, nigdzie mi sie nie śpieszy.
Ostatnio zmieniony przez Aqq Pon 09 Mar, 2009 23:42, w całości zmieniany 1 raz  

qBert

Klan: botland
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 23:50   

Zależy od podejścia. Jeden chce być wielki, drugi chce być żyłka a trzeci po prostu lepiej wyglądać.

Ja nie chcę docelowo ani zostać na masie, ani na rzeźbie. Cel najbliższy - 44 w łapie przy normalnym otłuszczeniu.

No to dobrze, że tak ostro katujesz. A można wiedzieć jak długo? Bo wiesz jak jest, na masę czy siłę to każdemu jest łatwo. A później zapierdzielać aeroby i zrzucać np. 15kg to nie jest tak różowo. Żebyś później nie miał z tym problemów. Bo nie chce nic mówić, ale 3/4 ludzi tak ma xD

Aqq

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 00:14   

qBert napisał/a:
Zależy od podejścia. Jeden chce być wielki, drugi chce być żyłka a trzeci po prostu lepiej wyglądać.

Ja nie chcę docelowo ani zostać na masie, ani na rzeźbie. Cel najbliższy - 44 w łapie przy normalnym otłuszczeniu.

No to dobrze, że tak ostro katujesz. A można wiedzieć jak długo? Bo wiesz jak jest, na masę czy siłę to każdemu jest łatwo. A później zapierdzielać aeroby i zrzucać np. 15kg to nie jest tak różowo. Żebyś później nie miał z tym problemów. Bo nie chce nic mówić, ale 3/4 ludzi tak ma xD

Jestem bardzo ambitny i nie mam problemow z aerobami, kiedy chce zrzucić bf% to po prostu to robie.Jak długo hmm... juz okolo 5lat z czego przemyslanych 2, mozna powiedziec ze 3 byly wstepne jezeli chodzi o wiedze i praktyke.Jeszcze a propos problemow z aerobami to jest tak, że żeby dojść do pewnego celu w tym sporcie to prawda jest taka, że trzeba mieć i motywacje i determinacje zalać się łatwo, tak samo jak łatwo zrzucić fat wraz z masą mieśniową, wszystko trzeba mieć dobrze przemyślane nie tylko w treningach ale też w mocnym procencie w odżywianiu i regeneracji.

[ Dodano: Wto 10 Mar, 2009 00:42 ]
jeżeli chodzi o Twoj cel to jak jest z innymi partiami ? wygladasz w miare symetrycznie ?

Rider

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 07:34   

każdy robi to co chce ;) jak ktoś ma zaparcie to bedzie robił areoby i zrzuci fat to nie problem wiem po sobie ;) no ale do wakacji jeszcze troche czasu :P ja mam teraz inny priorytet niż zyłka:P
no ale z tego co widze to akukaracza masz już niezła mase :P
a co do zakresów powtórzenowych to są podstawowe reguły ale nie każdy na nich urośnie ;)

Aqq

Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 10:56   

Rider napisał/a:
każdy robi to co chce ;) jak ktoś ma zaparcie to bedzie robił areoby i zrzuci fat to nie problem wiem po sobie ;) no ale do wakacji jeszcze troche czasu :P ja mam teraz inny priorytet niż zyłka:P
no ale z tego co widze to akukaracza masz już niezła mase :P
a co do zakresów powtórzenowych to są podstawowe reguły ale nie każdy na nich urośnie ;)

racja co do podstawowych reguł, osobiście nie patrze na sezon czyli coś typu lato-rzeźba zima-masa
zresztą najlepiej trenuje sie latem niezależnie o ktorej pojdziesz, tak zawsze mało osob

Uczulony`
SteamBans Member

Dodatkowy Nick: nedlee
Wysłany: Wto 10 Mar, 2009 11:08   

ja poprosze zrobcie sobie oddzielny temat o silce , bo jak was czytam to mi testostreon wzrasta, xD

F*** Tomorrow, Live Today,
Forgot yesterday and Just Play.

Odpowiedz do tematu