Klan: a co to takiego
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009 10:24
jak sam napisales 4 sekundy po nim przybiegles.. wiec w czym problem bo nie kumam ..a co ma do tego czy idzie czy tez nie?? wez chlopie dorosnij bo z twoich wypocin widze ze masz ... nascie i sie cisnieniujesz o 3 fragi i masz pretensje do swiata ze ktos rozboril pake a nie ty.. rewelacja.. a z tym czy komus idzie czy tez nie to sa gorsze dni i lepsze... wiec czepiles sie jednego tekstu i nic wiecej .. co nic nie wnosi a jak dla mnie to poprostu wlasnie ukrecasz sobie bata... gdzie w pewnym momencie przesadzisz i nie bedzie 2 godzin tylko 2 tygodnie...
cisnieniujesz o 3 fragi i masz pretensje do swiata ze ktos rozboril pake a nie ty.. rewelacja..
ja cisne o bana na 120 min na wieczor -,- irys cisnie o 3 fragi bo banuje z kapelusza -,- ja chcialem tylko dokanczyc co zaczelem i tyle ciachnelem go raz nie zwrocilem uwagi ile ma hp i tak sie stalo celowe TA a nie TK, a to ze mial gorszy dzien to musial sie na kims wyzyc i tyle, tak powinno byc ? -,-
nie zdazylem przeprosic ani odkupic broni, kultura musi byc a to ze go ciachnelem nozem to potraktowal jak bicie ojca to -,- zbanowal mnie za 3 fragi a nie za TK TA takie jest moje zdanie bo gdy by mu szlo nie pchal by sie do paki -,-
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009 11:34
buahahahahaahah.... skad tacy jak Ty sie biora? NIE MAM POJECIA jestem w szoku po tym co teraz przeczytalem... sapiesz sie niby o bana na 120min, a z kazdym postem jaki piszesz wspominasz o tym jaki to irys mial zly dzien, jak to mu zle szlo i jak to wredy, niedobry, okrutny wrecz bym powiedzial IREK zabral Ci Twoje 3 fragi ktore NIBY Ci sie nalezaly za to ze zabiles 2 ostatnich kolesi... WIELCE PRO ktory sie obrazil ze ktos kto byl blizej paki zabral Ci ja... SZCZENIACKIE ZACHOWANIE ! Gdybym ja byl adminem to spewnoscia u mnie juz bylbys skreslony do konca mojej lub serverowej kadencji za taka gowniana i nie potrzebna nikomu skarge... moze teraz przed napisaniem kolejnego GLUPIEGO posta, pochawalisz sie ile masz lat, bo z tego co tu przeczytalem moge jedynie wywnioskowac ze masz max 16. Jezeli tak to ~siemanara. Idz zabijac kolesi ze swojej druzyny za to ze zabrali Ci pake ktora byla blizej nich, ale nie przyczynili sie do tego by mozna bylo ja w spokoju i ciszy rozboic tak jak to Ty niby zrobiles (zabijajac tych 2 ostatnich)
P.S Kazdy kto jeszcze by chcial cos dodac od siebie na Irysa, niestety (a moze i stety) musi sie bardziej postarac, bo po takiej skardze watpie by Irek dostal chociaz MALA reprymende do swojego zachowania, a napewno zapomnijcie o tym ze za takie cos zabiora mu @. ;* EOT
@ do "Pana" nizej. Przypomnij sobie moze za co ja wtedy dostalem bana przejarany chlopcze z lufka w reku ;*
Ostatnio zmieniony przez WOJTAS Śro 29 Lip, 2009 11:37, w całości zmieniany 1 raz
Przypomina mi sie sytuacja z razelem, gdzie dostal bana na 15minut i rozplakal sie na friends a pozniej na forum, tutaj jakis temat z dupy o 120minut .Sprawa moglaby przejsc bez echa po GŁUPICH 120minutach i gralbys dalej, ale widac nie kazdy chowa dume do kieszeni.Zrozumialbym gdybys dostal tydzien, dwa ale 120 ? zachowujesz sie tak jakby Irys obrazil ci matke.
a propos twoich argumentow na temat tego, ze dla Irysa nie szlo dlatego 120, znam go troche dluzej niz ty i wiem, ze ma calkowicie wyje..ne jak mu idzie, bo jak widac gra czesciej w normalnym zyciu, niz jak ty w sieci, po wypowiedziach wnioskuje iż nie masz wiecej lat co łydka, tutaj nikt nie jest od pouczania bo przed monitorem możesz pokazać język a normalnie już dawno zostalby urwany, dlatego dorosnij.
lydka, wziales cos zasapales, cos chciales pokazac, zabłysnac a nawet nie zaiskrzyles.Twoja domena od zawsze bylo lizanie dupy i o tym kazdy wie, robisz blad juz po raz "enty" i nigdy nie potrafisz zastanowic sie dwa razy czy warto.Wskakujesz na Irysa, a pozniej txt: "zgadzam sie z Irysem..." albo udajesz groźnego i jesteś konsekwentny, albo siedzisz cichutko i obserwujesz tak jak to powinno wyglądać od początku.Cwaniaków od zbiorowych najazdów nie brakuje na tym forum, ale zeby osobiscie napisać o takie gów.o to nie ma odważnych, to samo lachu.
do wysuszonego powyzej, pamietam doskonale kto przejeral ryj i darł sie przez mic. 15min z dupy i lzy w oczach na lamach forum nie chce do tego wracac, bo calowicie mnie to je...
_________________ "Walka o pokój, jest jak pieprzenie w imię dziewictwa."
Ostatnio zmieniony przez Aqq Śro 29 Lip, 2009 11:50, w całości zmieniany 1 raz
powiedz mi ze irys zagral tp w tej akcji to sie rozplacze
To zacznij płakać szczeniaku , i pogadaj o tym z mamą zaraz po tym jak wyjdziesz z tej twojej osiedlowej, przepoconej kawiarenki internetowej ..
Tak jak powiedział Vegeta .. Irys zagrał TP bo jeden rozbraja drugi osłania.. Stary ja tam grałem z wami i to co wypisujesz to są jakieś brednie .. !
i druga rzecz ..
Cytat:
irysyowi zylka pekla o 3 fragi bo za dobrze mu nie szlo
Dostane Warna ale co tam, już nie trzymam emocji..
CO TY PIER.DO.LISZ jak mu nie szlo jak na Ceblu na zmianę ja James i Irek bylismy na pierwszych miejscach .. nie mogę już z ciebie .. Tak samo jak na kolejnych mapach cały czas pierwsza trójka.
Poza tym ja go też dobrze znam i tak jak napisał Aqq.. ma to w dupie jak mu idzie.. jemu zależy na grze a nie na żałosnych free fragach, zależy mu na drużynie, anie na zdobywaniu punkcików, bo w TP to drużyna wygrywa a nie takie matoły jak ty które pod koniec rundy robią screena wyników że raz na rok są n1, i jarać się tym nie ustannie.
Temat do zamknięcia .. A Ty gościu .. straciłeś szacunek wszystkich starszych graczy na tym serwie i jest to wystarczająca kara dla Ciebie, nigdy już go nie odzyskasz, każdy będzie pamiętał że jesteś kiepem.
_________________ Play hard... Go pro...
Ostatnio zmieniony przez yello Śro 29 Lip, 2009 12:34, w całości zmieniany 3 razy
Cwaniaków od zbiorowych najazdów nie brakuje na tym forum
Oki bydziaki widze ze "admini maja zawsze racje" i nie bede sie z wami dluzej klocil bo nie ma to sensu -,- Nie znam irysa z reala i nie wiem jaka wage przywiazuje do cs. Dowiedzialem sie tylko ze sypie banami na prawo i lewo mnie jako gracza wdg mnie potraktowal za ostro i dlatego napisalem tutaj... Wszyscy wspominaja o tych 3 fragach a to nie jest tematem ? Chodzilo mi od NADZYCZAJNE banowanie..... Gram 1.5 roku na bydzi i nigdy sie z takim typem nie spotkalem co za 1 tk banowal na 120 min ~.
Nastepnym razem bede nagrywal zeby nie bylo nie domowien
Takich tematow jeszcze troche bedzie bo znajac POWIERZCHOWNIE irysa nie odpusci i dalej bedzie "zaczepial".
Przepraszam i wychodze.
Pocwicze i wroce wieczorem.
close~
Ostatnio zmieniony przez lachu Śro 29 Lip, 2009 13:06, w całości zmieniany 3 razy
Klan: ^^
Dodatkowy Nick: RazeL
Wysłany: Śro 29 Lip, 2009 13:00
lachu napisał/a:
Nie znam irysa
lachu napisał/a:
bo znajac irysa nie odpusci i dalej bedzie "zaczepial".
boSZ... to on Ciebie zaczepil ach nooo tak
zamknijcie juz to.
@Aqq. Wole byc wysuszony niz napuchniety jak przeorany chemia arbuz... miernys, ale i tak Cie kocham. Moze za jakis czas sie spotkamy to bedzie okazja do tego zeby pogadac a zarazem zobaczyc czy naprawde jestes taki wyszczekany w RIL ŁORLD. ;* "pompuj dalej"
Ja mam taką osobistą prośbę, dajcie już spokój i nie odpisujcie tym gnojkom. Jeden lepszy od drugiego(czyt. lachu lat 17 i lydka), a IQ=nr buta. Do nich nic nie dociera, Wy jedno, a oni drugie.
Z tego miejsca chciałbym również podziękować za wsparcie ludzi na poziomie (czyt. yello, Aqq, qBert, RaZeL, Vegeta), którzy wiedzą o co chodzi, grali(lub grają) ze mną dużo i nie mają mózgów wielkości wyssanego Tic-Taca.
Prośba do S@, by zamknęli ten temat, bo nawet jeśli się tu wypowie 1000 osób i tak ja zostanę winny, oraz i tak w ich małych móżdżkach będzie przekonanie, że "leciałem" na fragi, a ban był dlatego, że ten ktoś mi te fragi zabrał........... żenua, bez kitu, jak gram tyle, to jeszcze takiej głupoty nie słyszałem.
P.S: RaZeL i Aqq, odpuście sobie plz, szanuję Was bardzo, ale naprawdę, już dajcie sobie spokój, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.
_________________ Cechuje Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie - Dzisiaj Wrogu Wczoraj Bracie ...
wiecie ile czasu mi zabrało przeczytanie tego tematu? masakra dawno tyle postów nie mialem po powrocie do chaty
a wracajac do tematu... lachu nie wiem co napinasz, TP to team play czyli grasz druzynowo, Irek byl pierwszy, rozbroil pake i git druzyna wygrala.. a TY do niego sie dobierasz od zaplecza :< troche zalowo...
miales pecha, trafiles na irysa ;d ja to pewnie bym mial bk'e z tego ale irek nie wybacza
a bana pewno dostales na ostygniencie bo napinales