CS bydzia :: www.cs.telsten.com Strona Główna  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: teczufka
Nie 15 Lut, 2009 22:20
PERM???!!!!!!!!
Autor Wiadomość
kill

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:17   

a moze poprostu wydoroslej ;] i wtedy poprosisz o zdjecie bana?

lnk

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:19   

Taaak , a kto wyzwal rodzicow wczoraj na vertigo ?? a kto wczoraj sie smial z klanu ?? \
ty nie kampisz tylko odwalasz cpl'a pol rundy sie zastanawiasz czy wejsc na pocha :hahaha: .

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Juz lepszego nic nie mogles wymyslec ?? ahahahahahaha.Hmm a dlaczego zawsze zmieniasz nick na pro ClaN HAHAHA akurat wtedy kiedy my jestesmy na servie ??
Ostatnio zmieniony przez lnk Wto 27 Wrz, 2005 15:27, w całości zmieniany 2 razy  

kill

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:22   

Augi nie rob z siebie teraz wielkiego pokrzywdzonego, grabiles sobie tym jak to zwa "CPL-em" i budziles niechec. denerwowlao to mase ludzi grajacych z toba.

Augi888

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:31   

Jak na razie to tylko wy sie czepiacie.Nie robie z siebie pokrzywdzonego.Wy sie mnie czepialisie.... i wam sie w koncu udalo mnie zprowokowac...myslicie że jestescie cfani?bo dostalem przez was bana??

ja tu nie musze dorastac...tylko wy.....a za CPL-a nigdy nie bylem ukarany/Poprostu znajdujecie powud do zaczepki i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sokół

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:34   

Augi ty starasz sie być śmieszny,ale ci nie wychodzi.Starasz sie byc fajny,ale ci nie wychodzi do tego beszczelnie kłamiesz.Nie grasz Team Play i Team Work,serwer nieraz czekał ponad 2 minuty zanim ty raczyłes wyjść z respa.Nie raz obrażałes innych graczy ale przymykali na to oko.Teraz przegiąłeś wyzywanie rodziców to znak tego,że masz 12 lat,typowe dziecko za firewallem. n/c

Proponuje żeby tata i mama wytłumaczyli ci,że rodzic to ktoś świety bo widze ze cie tego narazie nie nauczyli.

btw.
Nie rób z siebie osoby poszkodowanej i dotkniętej przez cały świat bo to żałosne.Ban się należy w 100% właśnie za taki txt i całokształt gry TP :papa2:

pozdro cu łap :banan: :mrgreen:

[ Dodano: Wto 27 Wrz, 2005 16:36 ]
Augi888 napisał/a:
Jak na razie to tylko wy sie czepiacie.Nie robie z siebie pokrzywdzonego.Wy sie mnie czepialisie.... i wam sie w koncu udalo mnie zprowokowac...myslicie że jestescie cfani?bo dostalem przez was bana??

ja tu nie musze dorastac...tylko wy.....a za CPL-a nigdy nie bylem ukarany/Poprostu znajdujecie powud do zaczepki i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kiedyś będziesz musiał dorosnać :rotfl2: :hahaha: weź chłopak słownik w ręke bo żal dupe ściska.

_rOsO_

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:40   

na początek: powud :P bo powody czyli razem powód :) Nie dziękuj Augi Pani od Polskiego podziękuje :)

A co do bana to ja się zgadzam, sam już kilka razy przyciskałem sobie palce drzwiamy, żeby nie odpalić magicznej konsolki PERM.

Tp i Tw ważne, nie obrażanie nikogo bardzo ważne.
A co do PrO to fajny taki tekst jest wygaszajacy: " Prawie Pro " a to jest prawie banan chiquita :banan: ( chociaż on to akurat jest :P )

Augi888

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:43   

ok to dajcie mi chociaz jeden dowod że CZASAMI CZEKALISCIE NA MNIE PO 2 min!! ehh nie macie.2 nie mam 12 lat.3 NIE OBCHODZA MNIE BŁEDY PISOWNI!!!!4 żal.

.:Solid_Snake:.

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 15:48   

Zgłoś się w niedziele pierwszej tury wyborów na prezydenta. Narazie 2 tygodnie bana. Zobaczymy czy z tej przerwy wyciągniesz jakąś nauczke...

ritarded l.

Klan: FTS
Dodatkowy Nick: VorteX^^
Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 16:02   

solid a wyjasnij mi to, ja mu dalem dzisiaj popoludniu bana jak gral na serwie. nie zdazyles zbanowac czy co? :)

Augi888

Wysłany: Wto 27 Wrz, 2005 16:19   

ok . sory jesli cokolwiek przeskrobalem :/

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi