Taaak , a kto wyzwal rodzicow wczoraj na vertigo a kto wczoraj sie smial z klanu \
ty nie kampisz tylko odwalasz cpl'a pol rundy sie zastanawiasz czy wejsc na pocha .
Juz lepszego nic nie mogles wymyslec ahahahahahaha.Hmm a dlaczego zawsze zmieniasz nick na pro ClaN HAHAHA akurat wtedy kiedy my jestesmy na servie
Ostatnio zmieniony przez lnk Wto 27 Wrz, 2005 15:27, w całości zmieniany 2 razy
Augi nie rob z siebie teraz wielkiego pokrzywdzonego, grabiles sobie tym jak to zwa "CPL-em" i budziles niechec. denerwowlao to mase ludzi grajacych z toba.
Jak na razie to tylko wy sie czepiacie.Nie robie z siebie pokrzywdzonego.Wy sie mnie czepialisie.... i wam sie w koncu udalo mnie zprowokowac...myslicie że jestescie cfani?bo dostalem przez was bana??
ja tu nie musze dorastac...tylko wy.....a za CPL-a nigdy nie bylem ukarany/Poprostu znajdujecie powud do zaczepki i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Augi ty starasz sie być śmieszny,ale ci nie wychodzi.Starasz sie byc fajny,ale ci nie wychodzi do tego beszczelnie kłamiesz.Nie grasz Team Play i Team Work,serwer nieraz czekał ponad 2 minuty zanim ty raczyłes wyjść z respa.Nie raz obrażałes innych graczy ale przymykali na to oko.Teraz przegiąłeś wyzywanie rodziców to znak tego,że masz 12 lat,typowe dziecko za firewallem. n/c
Proponuje żeby tata i mama wytłumaczyli ci,że rodzic to ktoś świety bo widze ze cie tego narazie nie nauczyli.
btw.
Nie rób z siebie osoby poszkodowanej i dotkniętej przez cały świat bo to żałosne.Ban się należy w 100% właśnie za taki txt i całokształt gry TP
pozdro cu łap
[ Dodano: Wto 27 Wrz, 2005 16:36 ]
Augi888 napisał/a:
Jak na razie to tylko wy sie czepiacie.Nie robie z siebie pokrzywdzonego.Wy sie mnie czepialisie.... i wam sie w koncu udalo mnie zprowokowac...myslicie że jestescie cfani?bo dostalem przez was bana??
ja tu nie musze dorastac...tylko wy.....a za CPL-a nigdy nie bylem ukarany/Poprostu znajdujecie powud do zaczepki i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiedyś będziesz musiał dorosnać weź chłopak słownik w ręke bo żal dupe ściska.
na początek: powud bo powody czyli razem powód Nie dziękuj Augi Pani od Polskiego podziękuje
A co do bana to ja się zgadzam, sam już kilka razy przyciskałem sobie palce drzwiamy, żeby nie odpalić magicznej konsolki PERM.
Tp i Tw ważne, nie obrażanie nikogo bardzo ważne.
A co do PrO to fajny taki tekst jest wygaszajacy: " Prawie Pro " a to jest prawie banan chiquita ( chociaż on to akurat jest )
_________________ ... ruszyłem złapać ten dzień zanim minie ...
ok to dajcie mi chociaz jeden dowod że CZASAMI CZEKALISCIE NA MNIE PO 2 min!! ehh nie macie.2 nie mam 12 lat.3 NIE OBCHODZA MNIE BŁEDY PISOWNI!!!!4 żal.